2019. június 27-28-án került megrendezésre a 3. Akasztói Márkafüggetlen Autós Találkozó (AMAT). Ezen a napon az autóké és a tulajdonosaiké volt a főszerep. A rendezvény helyszíneként az Akasztói Stadion parkolója szolgált.

-Hirdetés-

Az eseménysorozat már pénteken elkezdődött, ahol a különböző korosztályok közösen tudtak szórakozni a szabadtéri partin. A hangulatért DJ Kecsa és Szappanos felelt. A legvakmerőbbek az éjszakát is a rendezvény helyszínén töltötték a sátraikban.

Szombati programok már reggel elkezdődtek, nemcsak az autók szálltak versenybe egymással, hanem a tulajdonosaik is. Felni kitartó versenyen és kerék gurító versenyen is próbára tehették ügyességüket. A járgányok szépségversenyen, HIFI mérésen, autó limbón illetve kipufogó hangnyomás mérésen vetélkedhettek. A hétvégi hőség ellenére sokan látogattak ki, és gyönyörködtek a különlegesebbnél különlegesebb autókban, ugyanis több mint 50 autóval érkeztek a helyszínre. A szervezők ételt és italt is biztosítottak a helyszínen.

A napot az eredményhirdetéssel zárták, ahol a résztvevőket egyedi díjakkal jutalmazták.
A rendezvény elérte célját és számtalan élménnyel gazdagodhattunk általa. Remélhetőleg a sikeres rendezvény jövőre is létrejön. „A lóerő legyen Veletek!”

A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni a támogatóknak, hogy felajánlásaikkal segítették a rendezvény létrejöttét.
Támogatók: Főnix Vendeglő, T-Rex Car Kft., Totyi Dohány Bolt& Lottózó, Bognár-Vin Kft.

T.D.