Az idén már 21. alkalommal rendezte meg a jótékonysági Karitász bált 2019. január 26-án a Katolikus Karitász izsáki csoportja, ezúttal az Izsáki Városi Sportcsarnokban.

A vendégeket ízlésesen megterített asztalok – és a felajánlóknak köszönhetően – sok-sok tombola nyeremény várta. Mint ismeretes, a jótékonysági bál teljes bevételét a rászorulók megsegítésére fordítják.
Gellér Aliz vezette trió műsorát követően Bajkó Zoltán plébános köszöntötte a bálozókat, akiket, mint mondta, Isten szeretetével való személyes találkozás késztetett segítségnyújtásra. A 21. alkalom igazolja, hogy a városban lakók elkötelezettek a rászoruló embertársaik támogatásában. Az élet legértékesebb, áthidaló ajándéka a másik iránti szeretet – csak erre érdemes fordítani az időt. Einsteint idézve emlékeztetett, hogy egy ember értéke abban lakozik, hogy mit ad, és nem abban, hogy mit képes összeszedni. Megköszönte azt a példátlan összefogást, a támogatók önzetlen segítségét, ami lehetővé tette a bál megrendezését.

A vacsorát követően a katolikus fiatalok nyitótáncával vette a kezdetét mulatság, amelyhez a Puhl Band húzta a talpalávalót. A táncparketten – az unokától a nagyszülőkig – együtt ropták a táncot, ami a tombolasorsolást követően tovább folytatódott…

-fg-