2019. február 16-án együtt mulatott a lovastársaság jó barátaik, ismerőseik társaságában Tabdin. Este fél 7-től várták vendégeiket a szervezők, akik mindenkivel koccintottak is egyet.

Tegzes Károly, Suba István és Kis Anett koccintanak  

Voltak, akik újra találkozhattak itt régi ismerőseikkel és olyanok is, akik új barátságokat  köttettek az este folyamán. Miután mindenki megérkezett és elfoglalta helyét, megkezdték a lakomát, melyet ezúttal is Krizsán Sándornak és Halász Csabának köszönhettek, akik  mennyei levest és marhapörköltet “ütöttek” össze. A vacsora alatt halk duruzsolást és az evőeszközök csilingelését lehetett hallani, majd ráhúztak a zenészek s többen a táncparktere léptek, hogy megkezdjék a mulatságot.

A vacsora után táncra is perdültek a vendégek

Idősebbek és ifjak egyaránt táncoltak, de volt akik egyből a söntésbe mentek, hogy meghívhassák ismerőseiket egy italra. Hosszas beszélgetés, s tánc után megkezdték a tombolák kisorsolását, amikor is a rengeteg felajánlás hamar gazdára is talált. 

Tombolahúzás közben

A fődíj kisorsolása után hajnalig tartó mulatság vette kezdetét. A nagyteremből a muzsikaszó, míg a büféből hangos kacaj, s zsivaj hallatszott ki, hiszen annyira jó hangulat töltötte meg az egyébként csendes kis Faluházat.

K.E.