A Kiskőrösi EGYMI Katica csoport óvónői Lovász Edit, Hajósné Hertl Edit, dajka nénije Szabadszállási Annamária és kis óvodásai, a keceli Flóra virágkiállítás kiskert építő pályázatára ültettek egy kis kertet, ám ekkor még nem tudták, hogy az alkotásuk, melyben mindannyijuk keze munkája és szeretete benne van, csoportjuk egyik tagjáért készült.

Litauszki Zara kedves, mosolygós kislány, aki súlyos betegségeken, műtéteken esett át. Nyár elején ismét kórházba került, hosszú hónapokat töltöttek  bent anyukájával és pici testvérével. Megpróbáltatásaikról a Nők Lapja 50. számában is olvashatunk.

Ez a kis csoport sokat gondolkodott azon, hogyan is tudnának segíteni a családnak ebben a nagyon nehéz helyzetben. A kiskert a kiállítás után visszakerült hozzájuk, és ezt a csodás alkotást szeretnék elárverezni.

A kiskert várja nemes gazdáját

A kiskert kikiáltási ára 20.000 Ft, a licitet minimum 1000 ft-tal lehet emelni. Az árverés december 20. csütörtök éjfélig tart. A legmagasabb árat kínáló a kiskertet, a Kiskőrösi EGYMI Katica csoportjától december 21.-én 9 órakor kezdődő karácsonyi ünnepségen veheti át.

Az árverés a Facebook oldalán történik, IDE KATTINTVA megtalálod! Az ajánlatokat kizárólag a post alá várják!

B.M