Remek hangulatú főzés a Bócsai Szüreti Napokon

341

Szeptember 23. és 24-én rendezték meg ismét a Bócsai Szüreti Napokat. Ez már a 24. alkalom volt, hogy a település megrendezte ezt a kiemelkedő eseményt.

A szüreti napok nyitó programja a XIII. Főzőverseny Dudás Lajos emlékére főzőverseny,amin igen szép számba jelentek meg a jelenlévők. A versenyzők délben foglalták el helyüket a bográcsok mögött, ahol megfőzhették ételfogásaikat.

A versenyre benevezettek sok-sok fajta ételeket készítettek el. Voltak sültesek, pörköltek és halételek.
Közben persze meg a hangulat remek volt a főzés közben, mert megjelentek a finomabbnál-finomabb borok, ami a legjobban illik egy szüreti napi eseményhez.
Majd az elkészült ételeket a megjelentek együtt fogyasztották el.

Fotók: Bíró Róbert