A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., 16 települést érintő rendezvénysorozat keretében, közös toborzást tartott Izsákon 2017. augusztus 31-én a Művelődési Házban.

A toborzáson, Izsákról és a környékbeli településekről megjelent közel száz érdeklődőt Almási László főosztályvezető-helyettes köszöntötte, majd Kovács Balázs HR-referens dia és video vetítéssel kísért előadással adott tájékoztatást a munkalehetőségekről.

Betanított munkás és gyártósori összeszerelő, három-műszakos rendszerben dolgozó pozíciókra keresnek munkatársakat, stabil, hosszú távú munkalehetőséggel. Részletes tájékoztatás hangzott el a személyi alapbért, bónuszokat, béren kívüli juttatásokat magában foglaló javadalmazási csomagról, valamint a vidékieket különösen érintő, a munkahelyre történő utazási lehetőségekről. Izsákról egyébként már régebb óta külön busz szállítja a dolgozókat!

Az tájékozató végén, egy pályázási adatlap kitöltésével jelentkezhettek a munkahelyet keresők. Az adatlapok feldolgozása után szeptemberben pályázati napra hívják a jelentkezőket, ahol írásbeli és gyakorlati teszteket kell megoldani, amit elbeszélgetés (interjú) követ. A feltételeknek megfelelőkkel akár már októbertől szerződést is köthetnek.

Izsákról a megjelentek ötöde próbál élni a toborzás adta lehetőséggel.

-fg-