Tavaly nagy sikerrel debütált április 11-én, a Kiskőrös Városért Alapítvány által útjára indított „Verselj Kiskőrös” mozgalom, melyhez csatlakozott a Cselekvő Közösségek országos mentorhálózata is. Az irodalom, a költészet csodájára szeretnék felhívni a figyelmet idén is a Költészet Napján, nem csak Petőfi szülővárosában. Ezért megajándékoznak mindenkit egy gyönyörű verssel, amit a város közterein, bokrokon, fákon, padokon helyeznek el. Hogy minél többen kaphassanak versajándékot, várják kedvenc verseiteket a korosvers2018@gmail.com e-mail címre. Ne csak verscímet küldjetek, hanem a teljes verset, címmel és szerzővel ellátva, a vers végére pedig írjátok a neveteket, és lakóhelyeteket (elég csak a település), hogy aki megtalálja, tudja, kinek a kedvencét kapta ajándékba.

Idén 300 vers a cél, városunk évfordulójának tiszteletére! 
A verseket sorszámmal látják el, minden századik ajándékot kap a Csepi könyvesbolt jóvoltából! „Legyen a vers mindenkié”! 

A pedagógusokat külön is kérik, hogy segítsék diákjaik körében népszerűsíteni és megvalósítani az idei célt!  Beküldési határidő: április 8.