Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat.

Az InfraShape -őrület két évvel ezelőtt robbant be a magyar köztudatba, mely azonnal sokak kedvencévé vált- mostmár Kiskőrösön is bárki számára elérhető.

Ez a stílusos, modern fekvőkerékpár kapszula, több innovatív technológiát is tartalmaz, mint: az érintőképernyős kijelző, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, különböző fény-és aromaterápiás kiegészítők. Tulajdonképpen minden-az-egyben. Olyan legújabb generációs alakformáló eszköz, mely első látásra felülmúl minden elvárást.

Az InfraShape  Horizontal segít a fogyásban, zsírégetésben, a narancsbőr csökkentésében, a vérkeringés javításában, méregtelenítésben és bőrfiatalításban egyaránt.

Az aromaterápiás funkcióknak köszönhetően stimulálja szervezetünket, míg a kollagén lámpák a bőr egészégének megtartásáért felelnek. A vákuummasszázs és az infrafény maximalizálja az edzés hatásfokát, így segítve a gyors, biztonságos és látványos súlyvesztést.

Miért érdemes még az InfraShape Horizontalt választanotok?

  • Az anyagcsere folyamatok felgyorsítása által segít a súlyvesztésben, ezáltal a magabiztos megjelenésben.
  • A mozgás és az infrafény által csökkenti a fáradtságot. Edzi a szívet, ami által nő az erőnlét.
  • Az infrafény jótékony hatásainak köszönhetően elsősorban a szervezet öngyógyító folyamatainak beindításán van a hangsúly.
  • Csökkenti a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát.
  • Csökkenti a stresszt és a szorongást, mivel hozzájárul az endorfin termeléshez.
  • A vákuum és az infrafény együttes hatásával a vérkeringés fokozottabban felgyorsul, ami felfrissülést vált ki. Javítja a vérkeringést, ami nélkülözhetetlen a testi-lelki egészséghez.
  • A kollagénlámpa az infrafény segítségével ápolja és regenerálja a bőrt, ami feszesebbé és fiatalabbá válik.
  • Elősegíti a méregtelenítést, a cellulit vagy közismertebb nevén narancsbőr is kezelhető segítségével.
  • Az infrafény aktivizálja a sejteket, melyek mozgásba lépnek, ezáltal beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait, ezért kiváló immunerősítő is egyben.
  • Biztonságos edzés azoknak is, akik túlsúllyal küzdenek, hiszen a fekvő biciklin való mozgás tehermentesíti a gerincet, amivel elkerülhető a hátsérülés. 

Az edzés erőssége változtatható, az infrafény, a vákuum és a fekvőkerékpár egyénreszabottan, teherbírástól és teljesítménynöveléstől függően szabályozható.
A tekerés alatt, hogy hasznosan teljen az idő (30-50 perc), a multivision kijelzőn választhattok: virtuális edzések közül, de akár nézhetitek kedvenc filmeteket, hallgathatjátok kedvenc zenéteket is.

Kiskőrösön a szalonba belépve kellemes környezet, családias hangulat fogad, ahol lehetőségetek van megpihenni, szusszanni egyet a kanapén edzés előtt vagy akár végén is. Az edzést minden esetben megelőzi egy állapotfelmérés, ezt követően az Shape Kiskőrös kedves munkatársai segítséget nyújtanak a gép beállításához és a megfelelő program kiválasztásához, ezt követően pedig folyamatosan felügyelnek rátok. A tekeréshez sportos öltözék javasolt, melyhez kiegészítésként fólianadrágot és zsírégető krémeket is adnak nektek. Az edzés végén öltözési és zuhanyzási lehetőséget is biztosítanak számotokra, ezáltal teljesen felfrissülve távozhattok. A folyadék és energiaveszteség pótlására ásványvizek, sport és vitaminitalok közül vásárolhattok.

Ha szeretnétek ti is kipróbálni ezt a legújabb generációs alakformáló eszközt, akkor látogassatok el a Shape Kiskőrösbe (Petőfi tér 10/1.), ahová előzetesen a 06-78/415-131-es telefonszámon vagy Facebook oldalukon tudtok bejelentkezni.

Kutyifa Ilona