2019. június 13-án délelőtt csőtöréshez riasztották a Kiskun-Víz munkatársait, akik azóta is dolgoznak a probléma elhárításán Kiskőrösön. A munkálatok megkezdéséhez  a Szendrey Júlia utca és a Virág utca kereszteződésénél az útburkolat egy részét is fel kellett “bontaniuk”  a szakembereknek, ezért az érintett útszakaszon a szokásosnál lassabban, egy sávon halad a forgalom jelenleg. A javítási munkálatok előreláthatólag a mai nap folyamán befejeződnek. 

-Hirdetés-

Kérjük az arra közlekedőket, vezessenek óvatosan!


FRISS HÍR! 

Megkeresésünkre Nemes György, a Kiskunsági Víziközmű-szolgáltató Kft. üzemmérnöke elmondta, hogy a hibát már korábban észrevették és számítottak is rá.

Az érintett útcákban: Szendrey Júlia utcában a Kassai utca végéig, a Mester és a Virág utcák zsákutca részein, valamint a Kurucz Zsuzsanna utca egy részén ma reggel 8órától a kora délutáni órákig nem volt víz. A problémát egy a 70-es években épült acél vízvezeték okozta, mely kilyukadt. A hibát tulajdonképpen már szombaton érzékelték, csak nem ott jelent meg a vízfolyás, ahol számítottak rá. Tegnap, amikor felbontották az adott útburkolat egy részét, már látták, hogy vízvezeték cserére lesz szükség, majd bevédőcsövezték a területet, hiszen egy elég forgalmas útszakaszról van szó. Már a tegnapi nap folyamán bejelentették az önkormányzatnál, illetve a Kiskun-Víz honlapján is értesítették az érintett lakosokat a mai nap folyamán várható vízhiányról, így senkit sem ért meglepetés. Az útburkolat ideiglenesen salakkal lett helyreállítva, leaszfaltozására valamikor jövő héten kerül majd sor. A szakember arra kéri az autósokat, hogy az érintett útszakaszon addig is körültekintően vezessenek!

Kutyifa Icu