esemény betöltése

« Az összes esemény

  • Ez az event elmúlt.

Moccanjunk Együtt – jótékonysági adománygyűjtés

2018-12-01 - 2018-12-15

V. Moccanjunk Együtt! – jótékonysági adománygyűjtés a gyerekekért!

Immáron 5. éve indítja a BET – Fitten és egészségesen (Bencze Erika csapata) jótékonysági gyűjtését a rászoruló, tehetséges gyerekek Karácsonyáért! Kezdeményezésük minden évben valamilyen sport rendezvényhez kötődött, mint az aerobik délután vagy közösségi futás, de a tapasztalataik azt mutatták, hogy sokan nem tudtak elmenni egy – egy ilyen időpontra, de adományozni szerettek volna!

Ezért új programot találtak ki. Annak érdekében, hogy bárki tudjon adakozni, 2018. december 1. és december 15. között több helyszínen is megteheti:

* Bencze Erika csoportos edzésein 4 városban is: Izsák, Orgovány, Kiskőrös és Kecskemét;

* Segítőik üzlethelyiségében erre a célra kihelyezett adománygyűjtő dobozába, amelyek pontos listáját a Facebook-on fogják részletezni;

* Izsák Város Önkormányzat Gyermekjóléti Szolgálatán erre a célra kihelyezett adománygyűjtő dobozába

Ezen adományokból ismét tehetséges és rászoruló gyerekeket szeretnék támogatni, akiket nagyon gondosan a BET csapata választ ki minden évben! Kérünk minden támogatót, hogy támogatását pénz formájában tegye meg, mivel ezeket a gyerekeket mindig ruházattal illetve az adott sportághoz és hangszerhez szükséges speciális eszközökkel támogatják, ezzel segítve jövőbeni pályafutásukat!

Az adománygyűjtésről és az ajándékozásról a VIRA Magazinban beszámolunk!

További információ a Facebook-on!

Részletek

Kezdés:
2018-12-01
Vége:
2018-12-15

Helyszín

Izsák