Április 6-án, pénteken 18.00-tól volt látható és hallható az „Asszonykám adj egy kis kimenőt” operett műsor a soltvadkerti Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Szabadidő Központszínpadán.

Eme előadás különlegesnek számított ugyanis az előadás előtt nem sokkal Soltvadkert város polgármestere Lehoczki Ferenc és az Egyesített Szociális Intézmény vezetője Lacziné Ritter Andrea egy meghitt, bensőséges ünnepség keretében köszöntötte a város azon lakóit, akik 2018-ban töltik be 80. életévüket. Az ünnep itt folytatódott számukra, mivelhogy Lehoczki Ferenc polgármester úr és az ünnepség résztvevői, férjek, feleségek, hozzátartozók ott lehettek a nézőközönség soraiban.

Pájer Ildikó a művelődési ház igazgatója köszöntötte a nézőteret teljesen betöltő vendégeket. Beszédében kitért a 80. évüket beletöltőkre – köszöntve őket -, majd megemlítette, hogy más születésnapos is van, aki 50. szülinapi ajándék gyanánt vesz részt ezen a műsoron. Elmondása szerint nem maradt le senki az előadásról, mert azt a Soltvadkerti TV műsorán megnézheti.

A vastapssal záruló fergeteges előadás fellépői voltak Peller KárolyMészáros AdélSánta Zsolt és Schupp Gabriella.

-K.Gy.-