Bajnokokat avattak a kiskőrösi amatőröknél

Véget ért a Kiskőrösi Amatőr Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2016/2017-es évadjának szezonja. A küzdelmekben 16 csapat mérte össze erejét az őszi és a tavaszi fordulók során.

-Hirdetés-

Az alapszakaszt követően a csapatok a tavasszal már a felsőház és az alsóház rájátszásában szerepeltek. A bajnokság utolsó fordulóját június 19-én játszották le, amelyet követően az ünnepélyes eredményhirdetéssel egybekötött szezonzáró vacsora elfogyasztására a Városi Sportcsarnokban került sor. Az esemény alkalmával Harangozó Péter sportigazgató köszöntötte a jelenlévőket és értékelte az amatőr bajnokságot.

Ezt követően Harangozóné Balogh Zsóka képviselőasszony és Domonyi László polgármester adta át a csapatoknak és a játékosoknak a díjakat. Elhangzott, hogy a sportcsarnok parketta borítására utoljára léptek sportolók, mivel a nyáron teljesen új felületet kap. Az eredményhirdetés zárásaként az amatőr bajnokságban szereplő csapatok részére labdákat sorsoltak ki és most a szerencse a Protokonnak, a Jona Drinknek, a Néró SC-nek, a Békoronának, a Szupercsapatnak és a Kiskunvíznek kedvezett.