A Kecskeméti LC-KTE Sportiskola amatőr szakága szervezte SÁRFEHÉR KUPA 2018 utánpótlás labdarugó torna második napján a „nagyok”, az U14 és az U16-os korosztály labdarúgói játszottak az Izsáki Városi Sportcsarnokban. Az első játéknaphoz képest a versenykiírás is módosult, 4+1 fővel léptek pályára. (Meg kell jegyezni, hogy bár teremfutballról van szó, a játékot a kint használt labdával játsszák. Ez a teremben nagyot pattan és nehezíti a labdakezelést.) A második játéknapon százöten léptek pályára.

2018. január 7-én (vasárnap) délelőtt az U14-es korosztály hat csapata, KLC-A, KLC-B, KLC-C, Dunaújváros, Lajosmizse és Izsák, két hármas csoportban játszott körmérkőzéseket, majd helyosztókkal döntötték el a sorrendet.

Délután, az U16-es korosztály öt csapata, KLC-A, KLC-B, Kerekegyháza, Dunaújváros, és Izsák, körmérkőzéseket játszva döntötték el a helyezéseket.

A küzdelmek végén Karakas Ferenc szervező nemcsak a díjakat adta át a játéknap díjazottainak, hanem értékelte is a csapatok és a játékosok teljesítményét. Hajtós, küzdelmes, ugyanakkor sportszerű mérkőzések voltak. Igazából az tud eredményes lenni, aki jobban ráhangolódik a játékra, a csapat összhangjára, erre is láthattunk szép példákat.

A torna két hét múlva a kisebbekkel folytatódik…

-fg-