A Kiskőrösi LC fogadta hazai pályán a Jánoshalmi FC gárdáját az idei szezon utolsó kiskőrösi meccsén november 4-én a Kiskőrösi Városi Sporttelepen. A focistáknak és Gmoser Istinek hála, ez a labdarúgó mérkőzés különlegesre sikeredett, mivel minden belépőjegy árából 100 Ft-tal támogatták a kiskőrösi Hatvani Adélkát, aki jelenleg betegséggel küzd. Ezen felül a bejáratnál elhelyezett dobozba is beledobhatta mindenki azt az összeget, amennyit a családnak szánt.

-Hirdetés-

A mérkőzés kezdőrúgását Adélka unokatestvére, a 7 éves Kovács Simon végezte el.

Az első félidő eseménytelenül zajlott, bár a kiskőrösi kapu körül folyt a harc a labdáért. A jánoshalmi oldalon sok mozgás nem történt. Kiskőrösnek Kovács József és Bányai Máté, Jánoshalmának Balázs Dávid Mihály szerzett sárga lapot.

A mérkőzés második fele már mozgalmasabb volt, de szintén a kiskőrösi kapu előtt volt szinte végig a labda. A meccs kiemelkedő alakjaként a kiskőrösi kapust, Ámann Márkot kell megemlíteni, aki 90 percen át szó szerint hősiesen védte a kapuját, így bár gól nem született, a döntetlen is elég volt a hazai csapatnak.

A Kiskőrös LC hivatalosan is őszi bajnok.

Jánoshalmi FC: Farkas P., Balázs D.M., Harnos, Jeszenszky, Kiss, Urlauber, Szabó, Gáspár, Körmöczi, Suknovic, Jesic, Stojanovic, Farkas D., Andelic, Maravic, Halász, Balázs B.M., Dordevic

Kiskőrös LC: Molnár T., Szentgyörgyi, Somlyai, Ámann, Csermák, Madácsi, Agócs, Bányai, Kovács B., Mokrickij, Rácz, Hajnal, Salami, Füleki, Horváth, Amin, Nagy A.Zs., Simon, Tóth, Kovács J., Cebei, Pavlovics, Nagy A.

Fotó: Gmoser István
B.K.