Április 8-9-énnyolcadik alkalommal került megrendezésre a kiskőrösi Városi Sportcsarnokban a népszerű Duna-Tisza közi Agrár Expo.
 
A rendezők nyolc évvel ezelőtt azzal a céllal hívták életre e mezőgazdasági rendezvényt, hogy népszerűsítsék a helyben termelt magyar élelmiszereket.
Az expo tudatosítja annak fontosságát, hogy a magyar termékek vásárlásával a magyar termelőket segítjük, akik itthon állítanak elő termékeket hazai munkaerővel. Így helyi termelőket is szép számmal lehetett látni és vásárolni is tőlük a rendezvény mind a két napján.
A rendezvény egyedi, családias hangulatban tette lehetővé az olyan minőségi alapanyagokból készült kézműves élelmiszerek kóstolását és vásárlását, mint például a házi készítésű füstölt áruk, a kézműves sajtok, a borok, mézek, lekvárok, olajok, zöldségpástétomok, préselt gyümölcslevek. Egészséges, vegyi anyagoktól, kemikáliáktól mentes ételeket kínálnak, és lehetőséget teremtenek a látogatóknak, hogy testközelből is megismerjék a hagyományosan magyar és az új reformélelmiszereket és készítőiket.

A rendezvény első napján, április 8-án szombaton 15 órától Stahl Judit főzőshowját tekinthette meg a közönség, az expo második napján, április 9-én vasárnap 15 órától, pedig Wolf Kati kápráztatta el csodálatos hangjával az agráreseményre érkezőket.

A kétnapos rendezvényen 9-18 óráig, a kézműves finomságok megismerése mellett mezőgazdasági, haszon- és személygépjárművek kiállítása várta a látogatókat.
 
 
-Hirdetés-