A megyei I. osztályú férfi kézilabda bajnokságban az alapszakaszt a 8. helyen fejezte be a Soltvadkerti TE gárdája 13 ponttal. A versenykiírás értelmében így a 7. helyért küzdhettek meg oda-visszavágós alapon a szezont 18 ponttal záró Euroscal Kecskemét II. gárdájával.

-Hirdetés-

A fiúk az első mérkőzésen idegenben léptek pályára, ahol a kecskemétiektől 27-22-re (13-10) kikaptak. Soltvadkerti gólszerzők: Bakai 3, Farsang 10, Frank 2, Kincses 1, Lenthár 1, Nyerges 1, Opauszki 3, Reszl 1. A gárda a visszavágó mérkőzésen szeretett volna revansot venni a vereségért, de sajnos ezen a mérkőzésen is a kecskemétiek bizonyultak jobbnak 30-20 (6-11) arányban: Vizi V. – Piller 1, Farsang 8, Opauszki 4, Ürmösi, Bakai 2, Nyerges. Csere: Angebrandt (k), Gazsó 3, Lenthár, Pálinkás 2, Patai. Edző: Antal Róbert. A csapatot Nagy Imre távollétében ezen a mérkőzésen Antal Róbert irányította a kispadról.
Már a mérkőzés elején átvették a vezetést és több gólos előnyre ettek szert a kecskemétiek. Nem sikerült meglepnie a vendégeket a soltvadkertieknek és a végére 10 gólos vereséggel zárult a találkozó. A két mérkőzés alapján megérdemelten nyerték meg a párharcot a kecskemétiek, akik így a 7., a soltvadkertiek pedig a 8. helyen zárták a szezont.

Filus Tibor