Idén ünnepli megnyitásának 7. évfordulóját a kiskőrösi Hufbau-Akker barkácsáruház, amelyre oltári akciókkal készül az üzlet. A vásárlókat július 6-7-én különböző programokkal és nagy árengedményekkel várják.

-Hirdetés-

Ezen a két napon az üzletben megvásárolható egyes termékekhez 3-4-5 ezer forint kedvezménnyel, de van, hogy 80 ezer forintos árengedménnyel lehet hozzájutni.
A leértékelt termékek között lesz hűtő, LED izzó, USB-s elosztó, okostelefonok, televíziók, ventilátorok, létrák, párakapuk is, de személymérleget, benzinmotoros fűnyírót, szivattyút, szerszámokat, lámpákat és kerti bútorokat, sőt egyes festékeket és padlólapokat, csempéket is nyomott áron ad a barkácsáruház ezen a két napon.

A mintegy 1.400 m2-es üzletben 73.000 különféle portékával várják az érdeklődőket a kert, barkácsolás (szerszámok, szerszámgépek), lakberendezés, lámpák, műszaki cikkek, csempék-burkolóanyagok (a burkoláshoz szükséges kiegészítő anyagok), épületgépészet (víz, villany, gáz, fűtés) és festék osztályokon.

Az akciós vásárlást kiegészítő programok során július 6-án (pénteken) a labdarúgó VB jegyében a vállalkozó szelleműek kapura is rúghatnak labdát és ahány %-os pontot találnak el, annyival kevesebbért vásárolhatnak az üzletben. Mindezek mellett látványos, trükktanítással egybekötött Freestyle Futball Show-val is várják az érdeklődőket július 7-én (szombaton) 9:00- 11:15 óra között.

Ám ez még nem minden! Minden vásárló, aki 10 ezer forint felett vásárol kupont kap, mellyel értékes drónt, Decathlon vásárlási utalványt vagy laptoptartós hátizsákot nyerhet.

A születésnapi akciós napokon egyébként minden vásárló apró ajándékot kap!

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 7:00-18:00
Szombat 7:00-14:00

6200 Kiskőrös, Dózsa György út. 67.

Tel.: +36 78/511-092

Filus Tibor