A Kevi Harangvirág Óvodájában 2018. június 25-29. között, immáron 2. alkalommal szerveztek nyári tábort. A szervező, Mészáros Nóra óvodapedagógus mesélt a VIRA Magazinnak táboros élményeikről. 

-Hirdetés-

A program 5 napon keresztül tartott, reggel 8 órától délig. A gyerekek nagyon szívesen érkeztek meg az óvodába minden reggel, hisz kíváncsian várták, hogy mi lesz az adott program, vajon mit fogunk készíteni. Minden nap volt szabad játék és kézműves foglalkozás, melyek közül legérdekesebbnek a lábbal festés bizonyult. Lábujjaik közé fogták az ecsetet és úgy festettek. Ügyes kezeikkel gyorsan megalkották a papírsárkányt, a papírtányér dinokat és lepkéket, a kihajtogatható halacskát. Persze elmaradhatatlan volt a jégkrémezés is, de gyümölcsöt is vittem a gyermekeknek minden nap. A legviccesebb játék a fánk evés volt, melyet megnehezített az, hogy egy szalagról kellett a kezeik segítsége nélkül megenni.

Pozitív visszajelzéseket kaptam, így ez megerősítette önbizalmam abban, hogy tudjam idén is sikerült élménydús tábort szerveznem, így jövőre is szeretném megvalósítani.