Az idei évben február 23-án a császártöltési Bánáti Miklós Német Nemzetiségi Általános Iskola diákjai és pedagógusai az SZMK–val közösen megrendezték az Iskolabált.

-Hirdetés-

Az igazgatónő Andocsné Lei Mónika köszöntője után a Császártöltési Fúvószenekar ünnepi hangulatot teremtett. A 8. osztály tanulói karácsonyi keringőjükkel ismét örömet szereztek a közönségnek, amit Orbán Ferencné tanított be.

8. osztály keringője sikert aratott

Fellépett Fejes Fanni az iskola volt tanulója, aki csodálatos hangjával kápráztatta el a bálozókat. Műsort adott elő az iskolai mazsorett csoport, ügyesen pörgették a botjaikat.

Iskolai mazsorett csoport

A változatos programok után következett a vacsora: vegyes sültes tál. Az édes és sós süteményeket a szülők ajánlották fel és megvásárlásával a bálozók az iskola tanulóit támogatták. Az italkínálat között alkoholos és alkoholmentes koktélok közül választhattak a vendégek.

A finom étel elfogyasztása után a talp alá valót Bratyó Band (Gmoser István, Gmoser András) szolgáltatta.

Meglepetés következett, lelkes pedagógusok és szülők előadása. Kánkánt táncoltak, fekete piros ruhában. A kánkán, kikötővárosok matrózkocsmáiból indult el diadalútjára. Ez zengett a báltermekben, főurak palotáiban és megjelent a színpadon is gyönyörködtetve a publikumot. A siker nem maradt el, nagy tapssal jutalmazta a közönség.

A gyönyörűen csomagolt tombolanyeremények, értékes felajánlások kedvet hoztak a jegyvásárláshoz és az összes ajándék gazdára talált.

A bál bevételéből az iskola tanulóit támogatták.

A jó beszélgetés, táncolás után a bálozók vidám hangulatban tértek haza.

A.S.E.

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (85 db kép)