Császártöltésen március 2-án került megrendezésre a Bánátisok Farsangi mulatsága.

Több éves hagyomány, hogy az eseményt az általános iskola végzős osztálya szervezi meg és bonyolítja le a szülők és pedagógusok közreműködésével.

-Hirdetés-

A farsangon a szülők által sütött finomságok, alkoholmentes koktélok, üdítők és tombola értékesítéséből származó bevételt a 8. osztály ballagására fordítják.

Egyéni jelmezesek felvonulása.

A délutánt az alsó tagozatos diákok ötletes egyéni felvonulása nyitotta meg, ahol a gyerekek a szülők kreatív segítségével eddigi években nem látott jelmezekben vonultak végig a színpadon. A zsűri nehezen hozta meg a döntését, helyezéssel és különdíjjal a következő gyerekeket jutalmazta: Disco gömb, falióra, Barbie baba díszdobozban, horgász, zsoké.

A negyediktől a hetedik osztályig csoportos produkcióval készültek a diákok, amivel igazi farsangi hangulatot varázsoltak. A negyedik osztály egy rögtönzött Világbajnoki pótselejtezőt játszott el.

Pótselejtező 4. osztály

Az ötödik osztály Michael Jackson zenéjére vonult a színpadra és előadásukat Csajkovszkij:Hattyúk tava balettel zárták.

A hatodikosok matróz jelmezben táncoltak és énekelték a Baj van a részeg tengerésszel című dalt.

Matrózok 6. osztály

A hetedik osztály igazán különleges produkcióval készült, Mona Lisa és a Szép cigánylány életre kelt, miközben Petőfi szelfizett. Az „élőkép” nagyon ötletes megvalósítása elnyerte a közönség és a zsűri tetszését is, így megnyerték az első helyezettnek járó díjat.

Mindegyik előadást nagy tapssal jutalmazta a közönség és vidám délutánt töltöttek együtt a gyerekek, szülők és pedagógusok.

A.S.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)