A Kiskőrösi Bem József Általános Iskola adott otthont az április 24-én megrendezésre kerülő Tankerületi Angol Versenynek. A gyermekbarát, a tanulók életkori sajátosságaihoz alkalmazkodó tehetséggondozó verseny célja a kommunikációs kultúrájuk fejlesztése, információcsere elősegítése, az angol nyelv értelmezésével és alkalmazásával kapcsolatos képességek fejlesztése.

-Hirdetés-

Vágvölgyiné Jaksa Mónikától megtudtuk, hogy az idei évben az angol munkaközösség pedagógusaival kompetencia alapú feladatokkal, hallott és olvasott szövegértéssel, nyelvtani feladatokkal készültek. Ezúton is szeretné megköszönni minden kollégájának, aki segédezett a verseny sikeres lebonyolításában.

A megmérettetésre négy járásból 29 diák érkezett. Minden évfolyamon az első három helyezettet értékelték. A verseny első részében egy feladatlapot oldottak meg időre, majd hallott szövegértés következett. A második körben a 7-8. osztályosok szóban is összemérték angol tudásukat, a többieket pedig egy keresztrejtvény verseny várta.

A díjakat Horváth A. Gézáné az intézmény igazgatóhelyettese adta át.

Eredmények:

 1. osztály
  1.Faragó Márton
  2.Kiss Lilla
  3.Palásti Viktor
 2. osztály
  1.Cziczelszki Eliza
  2.Szabó Hédi
  3.Maglódi Tamara
 3. osztály
  1.Tóth Laura
  2.Rékasi Dorka
  3.Szlama Iván
 4. osztály
  1.Haskó Zsolt
  2.Szőnyi Dorottya
  3.Polyecskó Kíra

Gratulálunk a nyerteseknek!

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)