A Kiskőrösi LC U11-es labdarúgó csapata igen nagy kerettel tud készülni a különböző kupákra, tornákra. Edzőjük Kovács József, ebben a korosztályban összesen 20 gyermekkel tud készülni a heti gyakorlások során.
A fiatalok edzője elmondta, hogy erre az évre meghatározott céljuk volt a szélességi, mélységi játék fejlesztése, a jó és gyorsabb döntéshozatal elősegítése. A játékosok technikai tudásának továbbcsiszolása is a feladatok között szerepelt, illetve természetesen az, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az edzéseken és a sport segítségével az életre is nevelik őket.

A gárdával a szezon során részt vettek a Körzeti Bozsik, a Futsal Bozsik és a Kiemelt Régiós Bozsik Programokon.
-Hirdetés-

Ezek közül az egyik alkalommal a Bozsik Program tétre ment, mely során a csapat a harmadik helyezést érte el. Az egyéb versenyek tekintetében részt vette az Egerben megrendezett Nemzetközi torna, az Eger Agripipe Nemzetközi Kupán, ahol a 4. helyet szerezték meg.

Két kupagyőzelmet is ünnepelhettek ebben a szezonban a Kiskőrös Fürtös Kupa és a Kiskunfélegyházán megrendezett Csiki Torna alkalmával.

Ebben a szezonban az U11-es csapat tagjai voltak: Csík Ákos, Csatlós László, Palkovics Martin, Herman Ákos, Tiricz Áron, Szlovák Milán, Jáger Bence, Laczkó Balázs, Grausza Máté, Meskó Patrik, Radics Attila, Nagyfi Noel, Markó Dávid, Dusnoki Ákos, Turkevei-Nagy Konrád, Rafai Herman, Fekete Erik, Németh Alex, Varga Noel, Valach Ádám.

Filus Tibor