2019. június 1-jén rendezett Soltszentimre falunapot a közösségi parkban.
Reggel 8 órakor kezdődött a főzőverseny, amire szép számmal neveztek. Délelőtt 10 órától volt kézműves foglalkozás az óvónénikkel, vele párhuzamosan ugrálóvár, trambulin, lufihajtogatás, arcfestés, csillámtetoválás várta a gyerekeket.

-Hirdetés-

Az egész nap folyamán kiállítás volt látható a helyi kézművesek termékeiből: Bozóné Kozma Zsuzsanna decoupage, Kupszáné Vékony Annamária papírfonás, ifj.Sári Miklós, Sáriné Gubacsi Éva illetve Molnár József fafaragó, Tapodiné Magyar Erzsébet ékszerek, dekorációk és póló-bögre feliratozás termékeiből, valamint Magyar József képeiből.
Helyi termékek kóstolására is volt lehetőség: borkóstoló (Szent Imre pincészet), házi tejtermékek, joghurt, sajt kóstoló (Szekeres András) és szikvíz kóstoló (Benkovszki Zoltán).

Ebéd után Nagy István  polgármester úr kihirdette a főzőverseny győzteseit:
III. helyezett lett Borsika Bt. Borsos Zoltán
II. helyezett Kőhegyi Family, Kőhegyiné Seres Anita,
I. helyezett lett Csikós Csapat Csikós Andrásné vezényletével
Ebéd utáni sziesztát követően Pál Dénes tisztelte meg kis falunkat, tartott egy mini koncertet, ezzel csodás hangulatot teremtve.

Pál Dénes 2012-es The Voice – Magyarország hangja és a 2014-es Sztárban sztár győztese

Sztárvendéget követően a szórakoztató műsort helyi általános iskola diákjai nyitották egy orosz tánccal, majd a  Fitness aerobik csoport ifjú tagjai folytatták a sort, amit a Kiskőrösi napfény mazsorett csoport követett, majd a  Dél-Alföldi Folklór Egyesület néptánc bemutatóját láthattuk.
Szólótánccal illetve saját koreográfiával készült Gudmon Brigitta.
A Pici táncoló talpak is részt vettek a falunapon a Szivárvány óvoda Maci csoportjai képviseletében, majd az óvoda szülői munkaközössége zárta a zenés táncos műsort.

Az este folyamán a kilátogatók megtekinthettek egy operett koncertet, az Operett-musical voices társulat tagjaitól. Végül a napot tűzijáték zárta.
Hajnalig tartó utcabál hangulatáról Puhl Sándor, az egész napos büféről Vino étterem gondoskodott.

T.M.E

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (84 db kép)