A megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában az Akasztó a Kecelt fogadta. Mindkét csapat szeretett volna győzni, hiszen a Kecel augusztus óta nem nyert bajnokin, míg az Akasztó már három mérkőzés óta nyeretlen volt a forduló előtt.

-Hirdetés-

A találkozó enyhe vendégfölénnyel indult, majd a hazaiak is próbáltak helyzeteket kialakítani. Adódott lehetőség Kerekes Márk és Patai Balázs előtt is, akik nagy ziccerben hibáztak. A túloldalon Mindszenti Márk nagy ziccerben találta el a hazai kapust, így a felek 0-0-s döntetlennel vonultak a szünetre.

A második játékrészben negyedóra elteltével megszerezte a vezetést a vendég Kecel. Óriási tűzijáték alakult ki a hazai kapu előtt. Kétszer is nagy bravúrra volt szüksége a hazai kapusnak, majd harmadszorra a lecsorgót a kapuba vágta Herczeg Róbert (0-1). Pár percre rá Bajnok Noel lövését tolta fölé Piránszki, majd a 67. percben jött az egyenlítés hazai részről. Kerekes Márk kapott nagyszerű passzt, mely után a kijövő Eifert mellett a vendég kapuba lőtt (1-1). Ezek után mindkét fél előtt adódott még egy nagy ziccer, de az eredmény már nem változott.

Így az Akasztó zsinórban a harmadik döntetlenjét játszotta, a Kecelnek pedig tovább tart a nyeretlenségi szériája. A döntetlen igazságosnak mondható a mérkőzés összképét nézve.

Patai Balázs volt csapata ellen játszott

Judák László technikai vezető – Akasztó:
Az új impulzus meglátszott a Kecelen, hiszen edzőt váltottak. Erre mi számítottunk is, de sajnos megint voltak hibáink, és a mi hibáinkból tudtak kialakítani helyzeteket a Keceliek. Ugye vezető góljuk előtt is kétszer nagyot védett a kapusunk. Az első félidőben is volt két-három nagy ziccerünk, amiket ha értékesítünk, akkor nem lett volna baj. Azt tudjuk mondani, hogy a góllövéssel hadilábon állunk. Reméljük jövő héten jobb lesz.

Márton Zsolt – Kecel FC Vezetőedző:
Úgy készültünk a meccsre, hogy pontot vagy pontokat tudjunk innét elvinni. Egy kissé keserű a szám íze, mert ezt a mérkőzést meg lehetett volna nyerni. Sokat léptünk előre a múlt hét óta, ezért gratulálok a csapatomnak.

B.D

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (71 db kép)