A Kiskunsági Intézmények Kézilabda Iskola (KIKI SKFT) serdülő, ifjúsági és felnőtt csapata, 2019. december 8-án, az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola Sportcsarnokában játszotta a 2019/2020-as idény őszi fordulójának utolsó mérkőzéseit a budapesti PÉNZÜGYŐR SE ellen.

-Hirdetés-

A Fiú Serdülő III. osztály-G csoportban játszó serdülő csapat széteső játékkal (17-31)-re elvesztette a mérkőzést. Ezzel az eredménnyel, azonos pontszámmal a III-VI. helyen várják a tavaszi idényt. A Férfi Ifjúsági III. osztály-G csoportjában szereplő ifik sem tudtak nyerni. A (30-34)-as eredménnyel, egy pont különbséggel a második helyen állnak. A NB II férfi felnőtt-Dél csoportos felnőtt gárda hatalmas küzdelemben, a mérkőzés végére megfordítva az eredményt, egy góllal nyerni tudtak: (27-26), és a tabella III-V. helyét foglalják el.

MARJANOVIC NEMANJA, a felnőtt csapat őszi gólkirálya és KUN ISTVÁN vezetőedző

A KIKI SKFT csapatai őszi eredményeiről Kun István vezetőedzőt kérdeztük:

– A legfontosabb az volt, hogy a felnőtt csapatnak sikerült stabilizálni a helyzetét. A megszerzett 14 ponttal ott vagyunk az élbolyban, és ez a tavaszhoz képest nagy előrelépés. Az ifi csapat a második helyen áll, ami a tavaszhoz képest szintén jelentős előrelépés. A serdülők is elég jól zárták az őszi szezont. Összességében nincs okunk panaszra! Sőt nemcsak ez a három csapat, hanem az utánpótlás, a legkisebbek – köztük az izsáki lányok – nagyon jó játékot nyújtottak, maximálisat tejesítettek. Örömteli, hogy egyre nagyobb számban vagyunk itt Izsákon, lányokkal is, és fiúkkal is. Az lenne a cél, hogy bővítsük a bázist, nemcsak itt, hanem másutt is, – majd erre is idővel sor kerül. Összességében az mondhatom, hogy az egész stábomnak, edzőknek csak gratulálni tudok és megköszönni a munkájukat, aminek köszönhetően szépen halad a szakosztály eredményessége.
– Januárban a gyerekekkel megyünk Ausztriába egy utánpótlás tornára. A többi csapatnál februárban kezdjük a munkát. Az ifjúsági csapatot kell egy kicsit megerősíteni, hogy megnyerje a bajnokságot – ez elvárható lenne tőlük. Más nagyobb változás nem várható, de nyilván szeretnénk egy kicsit előrébb lépni.

-Faragó Gábor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (25 db kép)