2019. december 6-án Tabdi Főterére is ellátogatott a Mikulás két segítőjével, de előtte még Kissné Sinkovicz Mariann nyitotta meg a második adventi alkalmat, ahol Endre Norbert köszöntötte a jelenlévőket, majd meggyújtották az első két gyertyát a koszorún.

Endre Norbert és Fodor Zoltán gyertyagyújtás közben
-Hirdetés-

Csengőszó hallatszott, mikor mindenki körbenézett már ott is volt a Télapó, manóival. A Mikulás felült szánjára, amit két „szarvas” ékesített s ott adta át a csomagokat. Névsor alapján szólították a gyermekeket, hogy minden kis apróság biztosan megkapja a neki járó csomagocskát. Volt, aki viszonozta a Mikulás kedvességét és egy rajzzal ajándékozta meg őt. A végén újabb sor keletkezett a szán előtt, hiszen kicsik nagyon egyaránt fotózkodni akartak a Télapóval. Dolgával végezve, megigazította palástját, s elköszönt minden kedves jelenlévőtől, abban a reményben, hogy jövőre újra találkoznak ugyanitt.

Kádár Nolen édesanyukájával már csomaggal a kezükben

Folytatódott a rendezvény, karácsonyi dalok tömkelege szállt a levegőben. Ki forró teát, ki forralt bort szürcsölgetett közben, míg éhségüket sült kolbásszal, virslivel tudták csillapítani.

Forró teát töltögetett Fábián Petra és Fekete Vivien

Idén is csodás pompában tündökölt a tér. Szinte minden, amit csak láttunk fényárban úszott, mely díszeket Fodor Zoltánnak köszönhetjük.  A koszorú feldíszítését pedig Horváth Dalma vállalta, aki egy kisebb mesevilágot keltett életre.

Köszönet a koszorúért Horvát Dalmának

Sokan gyűltek össze erre az alkalomra, gyermekek futkároztak, szarvason hintáztak élvezték az együtt töltött pillanatokat barátaikkal, rokonaikkal, a felnőttekkel együtt. 

 

K.E.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (166 db kép)