Az idő múlását tapasztaljuk a mindennapokban, de az óra az, amely szembesíti is az embert azzal, hogyan lesz a jelenből múlt. Ismét eltelt egy év.

55 évvel ezelőtt nyitotta meg Városi Ferenc az órás műhelyét Kecelen, és 25 éve annak, hogy megalakult az ASTRON cég.

-Hirdetés-

Különleges az alkalom, de már hagyomány, hogy január második keddjén órasorsolásra hívják a cég munkatársai a nyereményjátékukban résztvevő vásárlóikat. Az óra vagy ékszer megvételekor kapott sorsjeggyel értékes tárgyakat lehet nyerni ezen az eseményen.

Az est házigazdája Városi Ferenc, a cég vezetője volt. A rendezvény lebonyolításában az ASTRON cég munkatársai vettek részt.

Rémán Dániel lelkipásztor köszöntötte a megjelenteket, majd Városi Ferenc cégvezető beszélt vállalkozása történetéről és köszöntötte a díszvendéget, Forrai Ákost Kecel Város alpolgármesterét, aki szintén üdvözölte a jelenlévőket. Jánosi Ferenc, a finnországi kapcsolatok vezetőjének és az EPK vezetőjének üdvözletét tolmácsolta az évfordulók alkalmából.

P. Szabó Barnabás, aki évek óta a sorsolás és a műsor vezetője, bemutatta a sorsolási bizottságot. A bizottság vezetője Farkasné Tusák Anita volt, Kovács Ibolya irányította az adminisztrációt. A sorsolásban segédkeztek: Harsányiné Városi Ildikó, Szvetnyik Magdolna, Városiné Szvetnyik Katalin és Városi Anett.

A nyertes sorsjegyeket vállalkozó kedvű gyerekek húzhatták ki, akik a segítségért cserébe apró ajándékokat választhattak az Astron kft. és a Compana Irodatechnika felajánlásaként.

Az ünnepélyességet fokozta a Városi testvérek, családtagok és Gerdov Róbert, az Astron kft. munkatársának zenéje, és éneke.

A FLORA virágfesztivál alkalmából a LÁTVÁNY ÓRAMŰHELY által meghirdetett nyereményjáték sorsjegyei közül három szelvény kihúzásával kezdődött a sorsolás.

A következőkben 51. tárgytól a 26.-ig kihúzott sorsjegyek gazdái értékes nyereményekkel gazdagodtak.

A belépőjegyek sorsolásánál 20 szerencsés látogató nyerhetett.

Végezetül a fődíjakat sorsolták ki. A csodás fali és szekrényórák jellemzőiről Városi Ferenc mondott pár szót. Majd a főnyeremény számhúzóját is a közönség soraiból sorsolták.

A legértékesebb nyereményt lufieső és gratuláció kíséretében vehette át Kürti Dániel, aki Kiskunhalasról érkezett.

Senki nem maradt ajándék nélkül, a teli sportcsarnok minden vendége meglepetéscsomagot kapott érkezéskor a sorsjegyként kiosztott belépőjegy mellé.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)