Borzasztóan szalad az idő! Nemrég még tipegő gyermekünk a nadrágunk szárát rángatta, tengerkék szemét kérőn ránk szegezte és gurgulázó hangjával a nyakunkba emeltette magát. Aztán jöhetett az önfeledt játszadozás. Mára megtanult pár szabályt, anya mellett lett neki Ibolya, Évi… Andi nénije, aki kézen fogva, szeretettel vezette be a közösségi élet rejtelmeibe.

-Hirdetés-

És most jön egy nagyobb lépcsőfok, ami szinte minden szülőnek (főleg ha elsőszülött gyermekéről van szó) fejtörést és álmatlan éjszakákat okoz. Széltől is óvott gyermekünk ISKOLÁS lesz… pedig annyira kicsi még és védtelen…

Mi lenne neki a legjobb? Melyik iskola a megfelelő választás? Kik lesznek a tanárai? (valljuk be, hogy legtöbbünknél első számú tényező a tanár személyisége)
A szóbeszédre ne hallgassunk, menjünk és ismerjük meg az iskolát és a tanárokat személyesen, merthogy ma már minden iskolában van ilyen lehetőség.

Horváth Borbála – leendő ének-tánc tagozatos osztályfőnök

A KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolában is megkezdődött az iskolahívogató programsorozat, melynek első állomására, a Vackor napra 125 leendő elsős látogatott el óvodapedagógusaikkal.

Dózsa Tamás és Néző Vivien kreativitásának és szervezésének köszönhetően izgalmas sorversenyeken vettek részt a gyerekek, melynek végeztével minden csoport ajándékcsomaggal térhetett vissza óvodájukba.

Középen Benéné Mihalkó Valéria, leendő TÉT tagozatos osztályfőnök

Az eseményeket végig követte Czinkóczi Tiborné, tagintézmény-vezető helyettes és jelen voltak a leendő első osztályos pedagógusok is:

Benéné Mihalkó Valéria – TÉT tagozat
Turákné Harangozó Andrea –  német-nemzetiségi tagozat
Horváth Borbálaének-tánc tagozat

Turákné Harangozó Andrea – leendő német-nemzetiségi tagozatos osztályfőnök

Az iskolában három alkalommal várják a szülőket és gyermekeket, ahol egy-egy tagozat kerül bemutatásra. Alkalmanként a gyermekeket külön foglalkozás keretein belül ismertetik meg egy-egy tantárggyal. Közben szüleik általános információkat kapnak az egyes tagozatokról, de bemutatkozik a hit-és a nyelvoktatás rendszere is.

További információ az iskola honlapján és facebook oldalán!

-Szilvi-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (72 db kép)