Nézzük csak, van egy 23 gyermekkel működő kis óvoda, összekovácsoltak 90 embert, gyűjtöttek 300 tombolatárgyat és eladtak több mint 1600 tombolát. Mindez február 8-án a Kiskőrösi Óvodák Erdőtelki Tagóvodájának Jótékonysági Szülők-Nevelők bálján. Mi lehet sikerüknek kulcsa?

-Hirdetés-

A jó közösség kialakulása szempontjából egyik alapvető szükséglet az együttműködési készség. Ehhez nélkülözhetetlen az őszinte kommunikáció, hogy a feladatokat és problémákat megbeszélhessék. Minden kis csoport olyan, amilyenné tagjai teszik, ehhez hozzájárulnak az együttes élmények, melyek összetartják a tagokat.

Élményekben nem volt hiánya annak a három házaspárnak sem, akik nagy titokban szervezték a bál műsorát. Gerő Tímea, Lengyelné Barabás Erika,(még Erika fia is szerepet kapott) Pohankovicsné Benedek Éva Eleonóra, Lengyel Tibor, Pohankovics Pál és Tóth Norbert decembertől heti három alkalommal szánták rá idejüket, hogy produkciójukat tökélyre vigyék. Örömmel töltötték együtt idejüket és elmondható, hogy ez idő alatt új barátságok is születtek. Fergeteges komédiájukat minden résztvevő hangos nevetéssel jutalmazta.

A helyszínt és a vacsorát a TS Gasztro Kft. biztosította. A jó hangulathoz a Gmoser Isván és Gmoser András zenéje is hozzájárult. A báli bevételt az óvoda előtti parkoló kialakítására szeretnék fordítani. Csővári Andrásné tagóvoda vezető ezúton köszöni meg mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a bál sikeres lebonyolításához.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (63 db kép)