Az Imrehegyi Hunyadi Mátyás Vadásztársaság valamint a keceli és imrehegyi borászok 2020. farsangján vendégeket hívtak egy vidám mulatozásra Sebestyén István és Béla Zoltán főszervezésében.

Február 8-án a Városi Könyvtár és Művelődési Ház nagytermében szépen terített asztalok mellett beszélhették meg egymással az elmúlt év sikereit, esetleges „baklövéseit”, mesélhették élményeiket, vadászkalandjaikat, közben finom környékbeli borokat kóstolhattak.
A 270 vendéget Sebestyén István, az Imrehegyi Hunyadi Mátyás Vadásztársaság elnöke köszöntötte.

-Hirdetés-

A vacsora alkalmával a svédasztalról stílusosan vadhússal és borral készült ételeket is lehetett fogyasztani, melyet a Fürtös Vendéglő munkatársai készítettek a bálozók részére. Többek közt tárkonyos szarvasragulevest, vaddisznóhússal készült töltöttkáposztát, vörösboros gombás sertés szűzpecsenyét, vaddisznósültet áfonyamártással kóstolhattak az ínyencek.

Vacsora után pedig a jánoshalmi Hangulat Zenekar muzsikájára rophatta, ki meddig bírta. A tánchoz a mintát az Exotic TSE táncosai mutatták be Orcsik Attila felkészítésével, megalapozva ezzel a jó hangulatot. A latin táncokat Csúzi Fanni, Veréb Andor, Király Lilla, Tamaskó Zalán, Pecznyik Patrícia, Lavati Gergő, Stenczel Nikolett, Sárvári Máté mutatta be. A vidám est folyamán nem maradhatott el a tombolasorsolás sem.

Varga Eszter

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)