Nehéz időket élünk, ez nem vitás. A mi generációnk még soha nem szembesült ilyen mértékű veszélyhelyzettel. Ez a világjárvány felülírja a mindennapjainkat.

-Hirdetés-

 

Domonyi László polgármester vállán most hatalmas a felelősség, hiszen szinte óráról órára kell új döntéseket hoznia, túlélésünk, megmaradásunk, egészségünk megvédése, a járvány továbbterjedésének megakadályozása érdekében.

 

Mindemellett arra is kiterjed figyelme, hogy ha túl vagyunk ezeken a nehéz heteken, gyönyörködhessünk kisvárosunk szépségeiben, főterünk virágpompájában.

Mivel az időjárás jelentés a következő napokra erős lehűlést, reggeli fagyot jelzett- vasárnaptól akár hajnali -7, -5 fok is lehet – a Kőrösszolg Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójával, Schäffer Tamással egyeztették tavaszi virágaink védelmét. Ennek köszönhetően, ha majd a mindennapi életünk újra a megszokott mederben folytatódik tovább, a vidámság színeiben pompázó virágok vesznek körül bennünket.

A cél érdekében a városközponti virágoskertekben a tavaszi virágainkat szalma, illetve fóliatakarással védik a Kőrösszolg Nonprofit Kft. dolgozói, amit hálásan köszönünk nekik.

Bízzunk benne, hogy hamar elmúlik a jelenlegi helyzet, mi pedig újra kint ülhetünk a padokon és csodálhatjuk szép, mások által is elismert virágdús városközpontunkat – olvasható Kiskőrös város facebook oldalán.