A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés soron következő közgyűlését kihelyezett helyszínen, ezúttal Akasztón tartotta június 26-án. Az ülést követően Rideg László a közgyűlés elnöke és Suhajda Antal Akasztó polgármestere felavatták az új játszóteret.

Kapcsolódó cikk
Megkezdődött a játszótér építése a Sportpark mellett
Megkezdődött a játszótér építése a Sportpark mellett
A járványhelyzet enyhülésével egy újabb sikeres pályázat kivitelezése kezdődhetett meg a napokban Akasztón. A családok és a gyerek legnagyobb örömére...

A családok és a gyerekek legnagyobb örömére elkészült a játszótér, mely vidékfejlesztési pályázat keretében került kialakításra az akasztói Napsugár Üzletközpont mögötti területen –  mondta el köszöntőjében Suhajda Antal.

-Hirdetés-

Rideg László a közgyűlés elnöke elmondta, hogy különösen nagy örömmel érkezett a testület Akasztóra. Mint a korábbi beszámolóból is kiderült, a megyei önkormányzat és a település jövőbeni sikeres együttműködése szimbólumaként Rideg László egy fát adományozott a településnek.

A közgyűlés elnöke elmondta, hogy ezen időjárásunkat jellemző klímahelyzetben különösen fontos feladat a fák ültetése, ezért Suhajda Antal polgármester javaslatára célzottan az újonnan felavatott sportpark területére ültették el a platánfát.

Kapcsolódó cikk
Megyei közgyűlés Akasztón
Megyei közgyűlés Akasztón
Akasztón a Faluház adott otthont a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés júniusi ülésének. A napirendi pontok ez alkalommal is számos, Bács-Kiskun megyét...

Kiss Tamás

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)