Ismét nagy érdeklődés övezte június harmadik hetében a KEVI Harangvirág Óvodájában megrendezett Zenetábort. Csővári Gáborné Hajnikától a tábor szervezőjétől megtudtuk, hogy a jelentkezők többsége, már év közben is járt a Zenevonat külön foglalkozására, így a gyermekeket jól ismerve könnyű dolga volt a számukra kedves programokat összeállítani.

-Hirdetés-

Kreatív foglalkozás keretében, a kis muzsikusokkal saját hangszereket is készítettek. Az „Így tedd rá” programot használva ismert és új néptánc lépéssel ismerkedtek. Színesítve a tábori programokat több vendéget is hívott Hajnika. Matusik Sándor harmonikán játszott, együtt énekelték az ismert dalokat, majd harmonika kíséretre ropták a táncot.

A tábor elmaradhatatlan vendége Emily a terápiás kutyus, akit gazdája egy menhelyről fogadott örökbe. A Kutyával Egy Mosolyért Alapítványtól Judák Mihályné Manyi néni sok mosolyt csalt a foglalkozás során a gyermekek arcára.

Udvarhelyi Milla

Udvarhelyi Milla oboán, Néző Niki pedig pikolón adott mini hangversenyt ismert gyerek, illetve népdalokból, melyeket a gyerekek sokszor az első dallam felcsendülése után már kívülről “fújtak”.

Berkecz Mónika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)