Ebben a szezonban a korábban megszokott és sokak által közkedvelt vígjátékok és komédiák mellett musical előadással is találkozhatnak a színház szerelmesei Kiskőrösön a Petőfi Sándor Művelődési Központban.

Terveikről és a koronavírus-járvány következtében elmaradt előadással kapcsolatban  Szabadi-Maglódi Kitti intézményvezető tájékoztatta az érdeklődőket. 

-Hirdetés-

Kedves Színházba járók!

A Petőfi Sándor Művelődési Központban a koronavírus-járvány következtében elmaradt Nejem a neten című színházi előadás új időpontja 2020. október 21. (szerda) 19 óra.

Az előadás színészei között köszönthetjük Cseke Katinkát, Nyertes Zsuzsát, Harsányi Gábort és Czakó Ádámot.

Rövid történet: Egy mai kispolgár története, aki súlyos anyagi gondokkal küzd, aki belemegy, hogy szerepeljen egy valóság Shaw-ban. Felszerelnek húsz rejtett kamerát a lakásában. Felteszik az internetre, és húsz millió ember nézi éjjel-nappal. Elhiszi, hogy egy hónap alatt megkeresheti a pénzt, amivel tartozik. De nem tudja mire vállalkozott… És elszabadul a pokol! Sok humor és nevetés várható.

A korábban megváltott helyre szóló jegyek az új időpontra érvényesek, nem szükséges azok megújítása.

Amennyiben nem felel meg az új időpont, a jegytulajdonosok az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

– szabad felhasználású jegyre váltják az említett előadás jegyeit, melyet az évad egy soron következő előadásán használhatnak fel,
– az előadásra szóló papírjegy leadását követően visszaigényelhetik annak árát.

A 2020-as év őszi színházi előadásainak szervezése elkezdődött. Ebben a szezonban a korábban megszokott és sokak által közkedvelt vígjátékok és komédiák mellett szeretnénk musicalt is színpadra állítani. Ezen darabok időpontjainak egyeztetése még folyamatban van. Remélem, hogy mihamarabb részletes tájékoztatást tudunk adni az idei szezon előadásairól.

Gyermek számára is készülünk ősztől színházi előadásokkal. Ehhez kapcsolódik az augusztus 30-i nyárzáró családi rendezvényünk is, ugyanis a Nemzeti Táncszínház jóvoltából a „Köszönjük Magyarország” pályázat által a VSG Táncszínház fog ellátogatni hozzánk. A Szépség és a Szörnyeteg mesejátékot hozzák el, amelyre a gyerekeket és családjukat várjuk szeretettel. Ezen a napon még sok meglepetéssel készülünk, további információkért kövessenek bennünket a közösségi oldalakon is.

Ha az idei színházi évadunk felkeltette érdeklődését, de nem rendelkezik jeggyel, hívjon bennünket a 78/312-315-ös telefonszámon.

Bízunk abban, hogy újra nézőink között köszönthetjük Önöket! – olvasható Petőfi Sándor Művelődési Központ  közösségi oldalán.

Szerk. Kutyifa Icu 
Fotó: vira.hu Archív