-Hirdetés-

Ki is gondolná, hogy épp Kecel a kiindulópontja annak az internetes boltnak, amelynek minőségi termékei országszerte egyre népszerűbbek a kutyusok és lelkiismeretes gazdáik között? Ma már nem mindegy, hogy milyen koszton tartjuk házikedvenceinket, hiszen az adalékanyagok az állatok esetében is betegségeket, sokszor allergiát okoznak. Erre keresett és teremtett is megoldást Végh Anett Tamara, az Alföldi Óriás Német Dog kennel tulajdonosa, és a Természetes Kutyavilág webshop alapítója, aki saját tapasztalatain elindulva vágott bele hiánypótló üzletébe.

Különleges termékeiről és üzleti sikereiről Csiszér Erika beszélgetett Anettel.

 

Honnan jött annak az ötlete, hogy belefogj egy ilyen vállalkozásba? Mióta foglalkozol ezzel?

A saját kutyáimon tapasztalt egészségügyi problémák miatt törekedtem a lehető legegészségesebb és legtermészetesebb táplálékok beszerzésére. Mindig kutattam a felmerülő problémáink okát, sosem elégedtem meg azzal, hogy csupán csak orvosoljuk az állapotot, a célom az volt és jelenleg is az, hogy többet ne fordulhasson elő, vagy legalábbis a betegségek kialakulásának az esélyeit a minimálisra csökkentsem. Úgy gondolom, hogy ez a kérdés nagyon sok felelős gazdit foglalkoztat. Ezért az elmúlt pár évben a kutyáimon tapasztalt pozitív eredmények láttán – melynek egyértelműen kijelenthető, hogy a tudatos és következetes táplálás az oka – kibontakozni láttam magam előtt valamit, amivel foglalkozni szeretnék…Ez a Természetes Kutyavilág, melynek ötlete három évvel ezelőtt született meg.

Miért lehet fontos a kutyának és a gazdájának, hogy természetes vagy BIO élelmiszereket vásároljanak kedvenceiknek?

Nagyon sokféle táplálási forma mellett dönthetünk, de azt gondolom, hogy mindenképpen érdemes kutyáink biológiai szükségleteit kielégítő étrendet összeállítani. Manapság sajnos rengeteg kutya szenved különböző betegségekben, mint például allergia, szőr- és bőr problémák, emésztőrendszeri zavarok stb., amelyek nagyon sok esetben visszavezethetőek a nem megfelelő táplálékra. Ezért tartom fontosnak, hogy kutyáink étrendjében lehetőleg kerüljük a mesterségesen előállított adalékanyagokat és a számukra emészthetetlen összetevőket. Mivel elsősorban a saját kutyáimnak kerestem minőségi táplálékokat és kiegészítőket, így természetesen a termékeink legnagyobb rajongói és tesztelői ők.

Te milyen termékeket állítasz elő, és honnan szerzel hozzá alapanyagot? Milyen különlegességekkel foglalkozol még?

Két sajátmárkás termékcsaládunk több mint 30 termékkel került eddig piacra. Elsőként a Prémium Snack jutalomfalatok és rágcsálnivalók, amelyek natúr (mesterséges adalékanyagoktól mentes), szárított magas minőségű húsokat (pl.: kacsahús kockák) és belsőségeket (pl.: bárány tüdő) tartalmaznak. Másodikként pedig a Prémium Immune termékcsalád táplálékkiegészítő tagjai (pl.: Spirulina alga) bővítették kínálatunkat. Termékeinket különlegessé az alacsony hőmérsékletű szárítási technológia teszi, amelynek köszönhetően az értékes tápanyagtartalmukat magukba zárták.

A vevőkörödet kik alkotják?

Az ország egész területén leginkább azok a gazdik vásárolnak tőlem, akik családtagnak tekintik a kutyusukat, és fontos számukra kedvenceik tudatos táplálása és egészségük megőrzése. Valamint olyan partnerek is megtalálnak, akik állateledel üzleteikben szintén a természetes minőséget helyezik előtérbe.

Milyen kilátásaid és hosszútávú terveid vannak ezzel a vállalkozással?

Azt tapasztalom, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a háziállatok tudatos és egészséges táplálása iránt. Ezért a hosszútávú terveim között szerepel a meglévő termékköröm bővítése, valamint újabb sajátmárkás termékcsaládok létrehozása, amelyek még szélesebb körben elégítik ki a kutyák igényeit. Emellett szeretnék a kutyák táplálásával kapcsolatos képzéseken, továbbképzéseken részt venni, hogy ne csak a termékeimmel, hanem a felmerülő kérdések megválaszolásával is tudjam segíteni a gazdikat és kedvenceiket.

Sok sikert kívánunk a további munkához!

Írta: Csiszér Erika

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (7 db kép)
MEGOSZTÁS