Írta: vira
A sportfogadó irodák piacán számos versenytárs van jelen, és az emberek előszeretettel fogadnak kedvenc csapataikra, amihez elengedhetetlen megtalálni a megfelelő bukméker irodát. Sokan már rutinos fogadóként regisztrálnak akár egy újabb platformra, azonban a kezdők érdekében muszáj tisztázni mi és hogyan működik egy adott fogadóirodánál.

Évente jönnek ki újabb és újabb sportfogadó irodák, azonban mindig figyelni kell, hogy az újak mégis milyen előnyt élveznek a régebbi versenytársakhoz képest, valamint hogy elég biztonságos-e. Így került piacra 2020-ban a 20Bet is, amely még aránylag kicsinek számít, de minősége és biztonsága egyenrangú bármelyik nevesebb fogadóirodával.

-Hirdetés-

A biztonságát tekintve biztosak lehetünk benne, hogy adataink nem szivárognak ki, ugyanis az oldal SSL titkosítást használ, ami nagyon elterjedt az online platformoknál és határozottan a megfelelő biztonságot nyújtja. Az adatvédelmi protokoll is nagyon szigorú, tehát a regisztrációnál megadott adatainkat egy igen szűk csoport kezeli.

A regisztrációs folyamat pedig roppant egyszerű, mindössze 3 oldalból áll:
  • Első oldalon szükséges az ország kiválasztása, email cím és jelszó megadása
  • Második oldalon a számla pénznemét szükséges beállítani, valamint néhány személyes adatot kell megadni, mint a teljes név, biológiai nem, születési dátum
  • Utolsó oldalon pedig a maradék személyes információt, mint a lakcímet és a telefonszámot kell megadni, valamint engedélyezheted az oldalnak, hogy promóciós témájú emaileket küldjön
  • A végső lépés pedig egy kattintás egy verifikációs hivatkozásra, amit emailen küldenek ki, ezzel megerősítve a fiók létrehozását

A pénz feltöltése ezután szintén semmi bonyodalmat nem rejt magában. Mindössze ki kell választani a számunkra megfelelő fizetési módot, megadni a befizetni kívánt összeget, ha rendelkezünk bónuszkóddal, annak a megadása és fizetési módtól függően esetleg néhány információ megadása. A fizetési módoknál nem szerénykedett az oldal, van miből válogatni. Választhatjuk a banki átutalást, kártyás opciót, népszerűbb e-walleteket, vannak egyéb metódusok mint a Flexepin vagy a Neosurf, de ezek mellett még a leghíresebb kripto-pénzekkel is lehet fizetni. A minimális összeget 3500 forintban határozták meg, míg a maximum érték 1400000 forint.

Az oldal dizájnja és könnyen kezelhetősége adott, azonban sajnos a magyar nyelv csak néhány szolgáltatás esetén érhető el. Ez viszont nem hátráltatja a átláthatóságot, mindent egyszerűen meg lehet találni az oldalon, játszunk akár számítógépen, akár mobilon. Noha applikáció még nem érhető el az oldalhoz, a közeljövőben valószínűleg várható lesz.

A bónuszok igen csábítók, kezdve az üdvözlő bónusszal. Ami nagyon fontos, hogy kezdőként mindig el kell olvasni a bónuszokhoz és promóciókhoz tartozó feltételeket, ugyanis ha ezekkel nem vagyunk tisztába, nem nyerhetünk velük.

A piaci választék változó, de akik a leghíresebb sportágak rajongói, nem fognak csalódni, ugyanis rengeteg különböző típusú fogadási piac érhető el. Futball, kosár, tenisz, kézilabda… és még sok más népszerű sportág, de ezek mellett lehet fogadni akár bandy-re, röplabdára, amerikai focira, küzdősportokra, de e-sportok is megjelennek a választékban.

Ezekhez az élő fogadás lehetősége is adott, azonban Live Streaming szolgáltatás egyelőre nem érhető el az oldalon, így ezzel nem lehet számolni. Azonban pozitív számlaegyenleggel akár otthon a tv mellől is fogadhatunk élőben a kedvenc csapatunkra. Plusz előnyként ki lehet emelni, hogy szorzói a piaci átlagot lekörözik.

A 20Bet ügyfélszolgálatát többféle képen is el lehet érni. Érdemes mindenekelőtt a GYIK szekciót megnézni, ha kérdésünk akad, de ha az nem segít, akár emailen, akár a „Kapcsolat” fül alatt is küldhetsz üzenetet, de angol nyelven egy perc alatt megválaszolhatják kérdéseidet a valós idejű chaten is.

MEGOSZTÁS