2024. június 21-én a GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01891 Termelési kihívásokhoz való alkalmazkodás pályázatnak köszönhetően 114,42 millió forint támogatást kapott a Schlosser-Bau Építőipari, Beruházó- és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság.  

A projektzáró rendezvényen Polgár Zalán ügyvezető így köszöntötte partnereiket: „Nagy öröm számunkra, hogy ma itt lehetünk ezen a különleges napon, amikor hivatalosan is üzembe helyeztük a Schlosser-Bau Kft. új eszközeit. Engedjék meg, hogy mindenkit szeretettel üdvözöljek és köszönetet mondjak, hogy eljöttek, hogy velünk együtt ünnepeljék ezt a mérföldkövet cégünk történetében.” 

Polgár Zalán ügyvezető köszöntötte partnereiket 
-Hirdetés-

Elhangzott az is, hogy a Schlosser-Bau Kft. már több mint 13 éve áll az építőipar szolgálatában, akik rendkívül büszkék arra, hogy a legkiválóbb minőségű acélszerkezeteket gyártják és szerelik. Munkájuk során mindig is törekedtek a legmagasabb színvonal biztosítására. A székhelyen található modern gépek ezt a törekvést hivatottak tovább erősíteni.

A híddaru működését is bemutatták

A 2022-es év elején nyert GINOP_PLUSZ támogatás tette lehetővé számukra, hogy új gépekkel bővítsék eszközparkjukat, többek között egy híddaruval, valamint hajlító és vágógépekkel. Ezek a berendezések nemcsak a termelési kapacitásukat növelik, hanem a hatékonyságot és a pontosságot is, melyek mindig is cégük védjegyei voltak.

A beszerzett eszközök listája

„Szeretném megköszönni minden kollégámnak a kemény munkát és elkötelezettséget, amit a beruházás megvalósulása és a gépek telepítése során tanúsítottak. Köszönjük partnereinknek és ügyfeleinknek a bizalmat és a támogatást. Hálásak vagyunk továbbá a pályázati lehetőségekért és a támogatásért, amelyek nélkül ez a fejlesztés nem valósulhatott volna meg– tette hozzá.  

Mészáros Imre mutatta be az új eszközöket

Abban bíznak, hogy mindez még több sikeres projektet és elégedett ügyfelet eredményez majd, mellyel továbbra is hozzájárulhatnak az építőipar fejlődéséhez és innovációjához.

Az új telephely sokakat lenyűgözött 

A projektzárót követően megtekintették az új telephelyet Hódmezővásárhelyen, és ki is próbálták az új, modern eszközöket. Majd svédasztalos ebéddel kínálták meg vendégeiket, partnereiket. 

Étellel és itallal is kínálták vendégeiket

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (65 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira