esemény betöltése

« Az összes esemény

Jet Caffe Sátor Classic

szeptember 2. 08:00 - szeptember 4. 17:00

Bizonyára rengetegen (különösen a régi motorosok:) emlékeztek arra a közel 8 éves időszakra, amikor a kiskőrösi szüreti napokon birtokba vettük a posta előtti teret és egész hétvégén biztosítottuk a jobbnál jobb fül alá valót! Eleinte (szinte) kizárólag elektronikus zenei húrokat pengettünk, majd ezzel vegyesen a sláger zenéket is beépítettük repertoárunkba.
 
Úgy véljük, hogy mindenféle túlzás nélkül állítható : a Jet Sátorban legendás nappali és éjjeli szeánszok születtek, egész életre szóló emlékekkel.
Nos, mindezt azért ecseteltük, mert a múlt újjászületik, avagy: utazzunk vissza együtt a jövőbe, hiszen az idei kiskőrösi szüreti mulatságon visszatér a Jet Sátor Classic!
Természetesen a régi időkhöz a korabeli muzsikusok (is) dukálnak, némi ráncfelvarrással.
Tervezünk továbbá egy szombat délutáni daytime-ot, amely matiné néven vonult be Kiskőrös város történelemébe.
 
A hétvége lemezlovasai:
Komlósi Gyuri
Kelemen
Aaron
Janichi
Liszi
Feelner
 
További részletek hamarosan!
 
Ui.: az esetleges félreértések elkerülése érdekében tájékoztatunk Benneteket, hogy a jelen rendezvény szervezése és a kiskőrösi Jet Bar működtetése között nincsen összefüggés. Az eseményben leírt rendezvényt a Jet Caffe korábbi üzemeltetője biztosítja. Tekintettel arra, hogy az esemény neve évekig Jet Caffe Sátor volt, így a Classic szó megjelölésével határoljuk el a Jet Bar szórakozóhelytől.
Elevenítsük fel a múltat!

Részletek

Kezdés:
szeptember 2. 08:00
Vége:
szeptember 4. 17:00

Helyszín

Kiskőrös
Bács-Kiskun megye 6200 Magyarország + Google Térkép