esemény betöltése

« Az összes esemény

  • Ez az event elmúlt.

Soltvadkerti Városi Mozi moziműsora (Január 13-16)

2017-01-13 17:00

A dzsungel könyve 

Színes szinkronizált amerikai kalandfilm, 96 perc

Időpont:
Január 13. 15:30

Assassin’s creed

Színes szinkronizált amerikai akciófilm 109 perc

Időpont:

Január 13. 19:00
Január 14. 19:00

Leírás:

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik – de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

Rendező: Justin Kurzel

Főszerepekben: Michael Fassbender, Marion Cottilard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson

Értékelések:
IMDB: 10/6,5
Metacrtic: 100/36

Derült égből apu

Színes szinkronizált francia-angol vígjáték, 115 perc

Időpont:
Január 14. 17:00
Január 15. 17:00

Leírás:

Samuel mindenféle problémától mentes, gondtalan agglegényéletét éli a napsütötte Dél-Franciaországban. Egy nap váratlan esemény zavarja meg futó kalandokkal színesített, békés hétköznapjait: betoppan egy régi barátnő az életéből és kiderül, hogy van egy lánya, akiről eddig nem is tudott. Mielőtt a meglepetésből felocsúdhatna, a nő el is tűnik, ám hátrahagyja a csecsemőjüket. Az újdonsült apuka kétségbeesésében lányával együtt útnak indul Londonba, hogy megtalálja anyukáját, azonban nem jár sikerrel. Samuel ezután úgy dönt, hogy a városban marad és munkát vállal. Ahogyan múlnak az évek, a férfi némi baráti segítséggel szép lassan beletanul az apai szerepbe és lányával elválaszthatatlanok lesznek. Egy napon azonban újra felbukkan életükben a kislány anyja…

RendezőHugo Gélin

Főszerep: Omar Sy

Értékelések:
IMDB: 10/7,2
Metacritic: –

Miért pont ő?

magyarul beszélő, amerikai komédia, 111 perc

Időpont:

Január 15. 19:00

Január 16. 19:00

Leírás:

Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Laird (Bryan Cranston) a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány (Zoey Deutsch) szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag (James Franco).
A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik.
A srác bármit megenged magának. A lányos apa semmit nem akar megengedni neki. A srác feleségül akarja venni a szerelmét. Az apát a gutaütés kerülgeti?
Legfőbb ideje, hogy eltöltsenek együtt egy hosszú víkendet.

RendezőJohn Hamburg

Főszerepekben: James Franco, Bryan Cranston, Zoey Deutch

Értékelések:
IMDB: 10/6,6
Metacritic: 100/38

 
 

Részletek

Dátum:
2017-01-13
Időpont:
17:00

Helyszín

Soltvadkert