esemény betöltése

« Az összes esemény

VIII. KuPi Strandkézilabda Kupa

június 25. - június 27.

” Sziasztok!

Kicsit felfordult a világ mióta utoljára találkoztunk, de bízunk benne, hogy az idei találkozónk alkalmával ez már csak egy rossz emlék lesz!
A lényeg, hogy 2021.06.(25)-26-27, Soltvadkert, Vadkerti Tó, VIII. KuPi Kupa!
1. A verseny célja:
A strandkézilabdázás népszerűsítése, kiegészítő mozgás biztosítása az átmeneti időszakban. Kellemes időtöltés, boldogság hormonok felszabadítása magunkban és a segíteni másoknak is jókedvre derülni! 3 napos D vitamingyűjtés!
2. A verseny helye, ideje:
2.1 Soltvadkert, Vadkerti-tó, 2021. június (25)-26-27.
A csapatok számától függően már 25-én, pénteken, este elkezdjük a tornát az előző évhez hasonlóan (csak több fénnyel!!!). Kérlek Benneteket, ezt vegyétek figyelembe a nevezéskor!

3.2 A rendezők biztosítják:
A szervezők a résztvevő csapatok számára biztosítják a strandra való belépést (karszalag), a helyszínt és a pályát, a játékvezetőket, szakképzett egészségügyi felügyeletet.
3.3 A csapatok kötelezettségei:
A csapatoknak minden mérkőzésre legalább kettő, egymástól eltérő színű felszerelést kell hozniuk. Jó ha számozott a mez, ennek hiányában a játékosokra fognak felkerülni a számok! A versenyzők ujjatlan mezt és nadrágot kötelesek viselni, illetve a női versenyzőknél a top is megengedett. A csapatok kötelesek megjelenni 30 perccel a mérkőzésük kezdete előtt a pályánál. Mindenki a saját felelősségére vesz részt a rendezvényen, amit a nevezési lap beküldésével fogad el (erre a csapatvezetőknek kötelességük felhívni a játékosaik figyelmét)!
3.4 Lebonyolításkor figyelembe vesszük, betartjuk és betartatjuk az aktuális vírus védelmi szabályzatokat, irányelveket!
4. Nevezés:
4.1 Díja: 25.000Ft/csapat
4.2 Amely tartalmazza 10 fő számára a két napos strand belépőt, részvételt a kupán. +2fő nevezhető, így összesen 12 játékos lehet egy csapatban, de nekik a strand belépőt meg kell vásárolni. Mérkőzésenként 10 ember nevezhető!
4.3 Az előző évekhez hasonlóan most is szeretnénk egy kis előnyt biztosítani a visszatérő csapatoknak, így a tavalyi évben résztvevők 2021.04.27-ig elsőbbséget élveznek. Ez azt jelenti, hogy természetesen tavaly nem induló csapatok nevezését is fogadjuk addig (és nagyon örülünk nekik), de a részvételük csak ez a dátum után lesz bizonyos a jelentkezett csapatok alapján.
Nevezési határidő: 2021.06.01
Nevezési lap letölthető:
A letölthető nevezési lapot kérjük a kupistrandkezi@gmail.com-ra küldjétek.
Természetesen, ha a kupáig személyi változás történik egy csapatban, akkor azt tudjuk kezelni, de jeleznetek kell!
Sajnos egy nagyon szép és hosszú hagyomány ér véget idén. Az idei évben több nagyobb támogatónk nem tud a segítségünkre lenni, így a nevezés mellé eddig minden évben kapott rendezvény póló nem képzi idén a nevezési díj részét. Ez alkalommal, aki szeretne ilyen emléket, annak azt előre kell jeleznie (természetesen meg fogjuk mutatni előre időben az idei pólót) és egy nagyon kedvező, önköltséges áron megveheti.
Amennyiben kérdésetek lenne, forduljatok hozzánk bizalommal:
Demeter Ádám: 30/425-8132
Nagy Gábor: 30/587-3477
A változtatás jogát a szervezők fenntartják! Sok szeretettel várunk minden csapatot! “
 
Forrás: VIII. KuPi Strandkézilabda Kupa facebook esemény

Részletek

Kezdés:
június 25.
Vége:
június 27.

Helyszín

Vadkerti-tó
Soltvadkert, Bács-Kiskun megye 6230 Magyarország + Google Térkép