Javában zajlik a Mária Napi Búcsú Akasztón

A térségi szüreti napok sorozata a múlt heti kiskőrösi után, Akasztón folytatódik, ahol péntek óta folyamatosan zajlanak az események.

-Hirdetés-

Pénteken megnyílt a Faluházban Litauszki Tibor természetfotós kiállítása „Varázslatos természet” címmel, majd a koncertek következtek, egészen éjszakába nyúlóan.

Szombaton egy fénykép kiállítás nyílt „Oltár előtt” címmel a könyvtárban, majd a motorosok találkozója következett, akik kiállították szebbnél szebb járműveiket a Faluház előtt. Látványos kaszkadőr bemutatók, motoros áldás is a szombati motoros programok között volt, majd a Dankó Pista férfikórus  szórakoztatta a közönséget. Részt vehettek a templomban megrendezett orgonaesten, az Akasztói Borbarát Borrend fogadalomtételén, majd Suhajda Antal polgármester és Font Sándor országgyűlési képviselő ünnepi köszöntőjét követően az esti koncertek következtek, Janicsák Vecával és Fekete Dáviddal.

A tűzijátékot követően pedig a Forró Rágógumi koncertje zárta a tegnapi napra meghirdetett programokat.

Az akasztói események a mai napon is folytatódnak, a holnapi napon ismét jelentkezünk, egy teljes beszámolóval a hétvégéről.

Az eddigi eseményekről  készített néhány fotót a cikk alatt találhat.

Fotókat készítette: Páka Lajos

MEGOSZTÁS