November 26-án tartotta a mostanra már hagyományosnak mondható évzáró gáláját a Keceli Motocross SE Kecelen. Az egész estés programon került sor a Pintér Kupa eredményhirdetésére.
A díjakat Haszilló Ferenc polgármestertől és Pintér Csabától vehették át a díjazottak.

-Hirdetés-

A kategóriák helyezései:

20161126_184915Junior kategória: 1. Obenyik Pál 2. Géczi Levente 3. Farkas Ferenc

Kis kategória: 1. ifj. Lajkó Imre 2. Farkas Dávid

Közép kategória: 1. Viedner Tibor 2. Cserkó László 3. Örsi Róbert

Nagy kategória: 1. Hegedűs Zoltán 2. Morvai Krisztián 3. Turu Sándor

Épített kategória: 1. Kiss Andor 2. Homonai László 3. Borbély Zoltán

Trabant kategória: 1. Balázs István 2. id. Lajkó Imre

Lada kategória: 1. Zsákai Zoltán 2. Vincze Krisztián 3. Hajdu István

Szuper kategória: 1. Kurucz Tamás 2. Cserni István 3. Czahesz Ignác

Szuper futam: 1. Viedner Tibor 2. Cserni István 3. Borka László.

A kiskőrösi Balázs István lett az autocross bajnok, aki még csak 23 éves de már bezsebelhetett egy hatalmas díjat. A Trabant kategóriában sikerült elhozniuk a bajnoki kupát.

p1120850

Hatalmas öröm volt ez számára, ugyanis még csak két éve űzi ezt a sportot, de máris meglett a gyümölcse. Év közben is nagyon ügyesen teljesített. Legtöbbször első, de néha második vagy harmadik díj került haza a versenynapok végén.

p1130033

Óriási csapatmunkának köszönhető a siker, ugyanis nem egy hagyományos Trabantról van szó. Legfeljebb csak a kaszni emlékeztethet minket a régi autóra, de a belső és a teljesítmény már a versenyautó kategóriába tartozik.

p1120190

“Nagyon fárasztó volt minden egyes versenynap. Volt, amikor a szerencse elfordult tőlük és az autó megmakacsolta magát. De ezeket követte a mindent átható szerelések, amik általában nem csak egy- két órát vettek igénybe, hanem többször napokat is. De, akinek ilyen barátai vannak, az nem panaszkodhat. Minden segítséget megkapott. A versenyeken a legnagyobb rajongói a családja voltak, akik minden egyes alkalommal elkísérték őt.”

p1120429

 

 

MEGOSZTÁS