A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság – az Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján – gyermekrajzpályázatot hirdet

„Biztonságos közlekedés gyermekszemmel”
címen, három kategóriában:
– óvodások (3-6 éves),
– alsó tagozatos (7-10 éves) és
– felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók részére.
A rajzoknak a biztonságos közlekedést kell bemutatnia, illetve propagálnia az állatvilág felhasználásával (külső és belső tulajdonságok bemutatásával).

-Hirdetés-

Az alkotások mérete kizárólag A/4 vagy A/3 méret lehet.

Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

A pályamunkákat a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottsághoz kell eljuttatni (6000 Kecskemét, Batthyány u. 14.), az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskolája) feltűntetésével.

A beküldési határidő: április 20.

A Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a legjobb alkotásokból kategóriánként 6-6 pályaművet továbbít a második fordulóra az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsághoz.

A második fordulóban, az ORFK-OBB szakmai zsűrije által kiválasztott pályaművek alkotóinak díjátadó ünnepségéről (annak időpontjáról és helyszínéről) később küldünk értesítést. Amennyiben megyénkből lesz nyertes pályamű, erről a pályázó iskoláját értesítjük. A díjátadóra történő utazásról a megyei baleset-megelőzési bizottság gondoskodik.

1. díj: kategóriánként 1-1 kerékpár
2-6. díj: kategóriánként tárgyjutalom.

Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság
6000 Kecskemét, Batthyány utca 14.
Telefon: 76/513-336, Fax: 76/513-337

 

Forrás: www.police.hu

MEGOSZTÁS