Mint a filmekben, oly gyorsan teljesült egy akár “amerikainak” is nevezhető álom.
A Kecelen élő Horváth Ádám, közismert nevén “Kiskegó” szombat este Sacramentoban győztesen hagyta el a harcosoknak felállított ketrecet, meghozva ezzel a Bács-Team csapatának első tengerentúli sikerét.

-Hirdetés-

Ádi, a mindösszesen 30 másodpercig tartó összecsapás alatt egy hátsó folytással pillanatok alatt kopogásra kényszerítette amerikai ellenfelét. Tette mindezt annak ellenére, hogy a mérlegeléskor megjelent vetélytársa helyett, egy a Bács-Teamos versenyzőtől 20 kilogrammal nehezebb ellenféllel kellett farkasszemet néznie.
Az eredetileg szánt rivális ugyanis a mérlegelés után egyszerűen eltűnt.
A gála szervezői hiába próbálták telefonon és személyesen elérni, nem reagált a megkeresésre. A gálát szervezők munkáját dícséri a tény, hogy néhány órán belül csatasorba állítottak egy ellenfelet Ádinak. Igaz a mérleg 20 kilóval többet mutatott, de harcosunk számára az összecsapás volt a legfontosabb cél, így vállalta a küzdelmet. A kockázatosnak tűnő döntése azonban meghozta az eredményt, hiszen győztesen hagyta el a küzdőteret.


Besztercei Rajmund a gála ugyancsak magyar indulója szintén dícséretre méltó győzelmet aratott, hiszen egy jól kivitelezett földrevitel után hátsó folytással feladásra kényszerítette ellenfelét.

Gratulálunk mindkettőjüknek!


Nos, ennyi kiváló hír után szertnénk megköszönni a Sárközy Team csapatának, hogy szervezésükkel lehetőséget biztosítottak arra, hogy a Bács-Team csapata Ádi személyében képviselhette magát az amerikai kontinensen a ketrecharc szülőhazájában.
S ha minden igaz, a történetnek még nincs vége, hiszen márciusban újabb küzdelmekre van kilátás, melyen számítanak a lelkes, kellő virtussal felvértezett magyar fiatalokra!

Forrás: Vancsik Nándor

MEGOSZTÁS