Immáron 33. alkalommal rendezte meg a Turul Koppány Íjászai Hse a régió egyik kedvelt évadnyitó teremversenyét Kiskunfélegyházán.

-Hirdetés-

A célok kihelyezése és nehézségi foka rendkívüli koncentrációt követelt mindenkitől, a végén viszont elképesztően magas pontszámok születtek, melyek a versenyzők felkészültségét bizonyítják.

Kiskőrös városát 3 íjász képviselte! A legnépesebb kategóriában, a férfiak mezőnyében Németh Richárd és az ezen a versenyen debütáló Pszota Gábor igyekezett minél magasabb pontszámot elérni. Végül mindketten eredményesen teljesítették a versenyt, ám a rendkívül erős mezőnyben nem sikerült a dobogó megszerzése.

Németh Réka az egyre jobb formáját hozva komoly kihívást jelentett a szintén egyesületünk színeiben versenyző világ- és európabajnok Barta Viktória számára! Fej-fej mellett haladva végül a második helyet sikerült elhódítania!

Egyesületünk tagjai ismét bebizonyították, hogy egyre jobb formában, egyre komolyabb kihívásokkal képesek szembe nézni és azokat legyőzve eredményt elérni.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Szöveg: Horváth Csoltó Tamás

MEGOSZTÁS