A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kecel FC csapata az elmúlt hétvégén hazai pályán fogadta a Kiskőrös LC együttesét. A 22. fordulóban lejátszott térségi rangadó döntetlennel ért véget.

-Hirdetés-

Kecel FC-Kiskőrös LC 1-1 (1-0)

Kecel FC: Eifert – Popán, Horváth, Sendula J., Herczeg P., Filus, Vata (Kolompár/Sipos), Herczeg R., Sendula P., Sudár (Flaisz), Kerekes (Vágó). Edző: Kis Péter.

Kiskőrös LC: Hézinger – Somlyai, Kertész, Kovács J., Madácsi, Rimár (Füleki), Bányai, Molnár, Gombár (Lesták), Cebei, Gyurián (Makó). Edző: Mokrickij Viktor.

A szomszédvári gárdák összecsapása gyászszünettel kezdődött, amely során Udvarhelyi István a hazai csapat „krónikása” búcsúzott el a klub korábbi játékosától, Vincze Lászlótól, aki 86 évet élt.
A rangadón nem bírt egymással a két együttes. Az első félidő nagy része eseménytelenül telt, a kapuk gyakorlatilag nem forogtak veszélyben. Az első nagy helyzete a kiskőrösieknek adódott, amikor a 25. percben Rimár szinte a gólvonalról lőtt fölé és kihagyta a kihagyhatatlan gólszerzési lehetőséget. A keceliek első kapura lövéséig, a 45. percig kellett várni. Ekkor Herczeg Róbert végezhetett el a jobb oldalról szabadrúgást, mely után a vendég kapus segítségével – a hálóőr kezei alatt gurult be a labda – szerezte meg a szünet előtt a vezetést a hazai együttes (1-0).

A szünet után a kiskőrösiek léptek fel támadóbban és a kapuja elé szögezték a kecelieket. A kínálkozó lehetőségeket azonban sokáig nem tudták gólra váltani a vendégek. A 62. percben aztán a kiskőrösiek végezhettek el szabadrúgást, melyet követően egy szép lövéssel Molnár Tamás talált a hálóban, 1-1-re módosítva az állást.
A mérkőzés utolsó harmadában már a kemény belépőktől is „hangzatos” volt a mérkőzés. A vendég oldalon a csereként beállt Lesták Márk a 85. percben akadályozott egy szabadrúgás elvégzését, amiért megkapta második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott.

A találkozón a kiskőrösieknek több gólszerzési lehetősége volt, de a nagyon lelkesen küzdő keceliek rászolgáltak az 1 pontra és összességében igazságos döntetlen született.

Ifjúsági eredmény:

Kecel FC-Kiskőrös LC 1-14 (1-7)

Gólszerző: Györgye, ill. Kutyifa 4, Fekete 2, Lasztovicza M. 2, Solymosi 2, Kecskeméti 2, Lasztovicza Á., Németh R.

Filus Tibor

MEGOSZTÁS