Immáron 6.alkalommal került megrendezésre a sportnap április 22-én szombaton Akasztón.

-Hirdetés-

A hűvösebb idő ellenére szép számmal gyűltünk össze a reggeli órákban. Suhajda Antal Polgármester Úr ünnepi köszöntője után a hosszútáv futók vágtak neki a távnak; ezt követően az osztályfutás, egyéni futás, óvodás futás/kismotor futam s végül a poénfutás indult.

A futással párhuzamosan a délelőtt folyamán különböző aerobic órák(Ritmika Sportegyesület, Fritti Sport,Király Dóra vezetésével), I.Streetball Bajnokság (Suhajda Magdolna vezetésével), íjászat (Akasztói Íjászok), darts (Győztes Kör Sport Egyesület-Kiskőrös), segwayezés, légvár és ugrálóvár lehetősége közül válogathattak az érdeklődök!

Kicsiny ebédszünet után pihenésképp hip-hop(T-Dance) és segway bemutatót csodálhattunk meg.

A délután is tartogatott meglepetéseket:

Kerékpár és Gokart ügyességi verseny részesei lehettünk Kuti Zoltán vezetésével, a Trizoli Jótifuti Egyesületet képviselve, folytatódott a segwayezés az egyesületünk és az Esegway Kft. jóvoltából.

A étel-ital kóstolást a Király Csemege és az Absolut Live biztosította; a csodálatos fitness ruhákat a Colibri fitness fashion mutatta be.

Lezárásként kerékpártúrára indultunk; közel 20km-es távra a csengődi Vadászházhoz, ahol finom falatokkal vártak minket. Útunkon elkísért az akasztói Plábános Úr, Kiss István;amit külön szeretnénk megköszönni!

Az idei sportnapunk látogatóinak száma több, mint 200 fő volt.

A rendezvény sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy szép számmal voltak önkénteseink, akik nagy erőkkel tevékenykedtek, segítették a munkánkat!Itt szeretném megemlíteni és megköszönni a támogatóinknak az önzetlen segítségét, hisz ez óriási jelentőséggel bír!Köszönjük szépen!

Ha már a köszöneteknél tartunk, akkor szeretnénk köszönetünket kifejezni a résztvevőknek, akik egész nap velünk voltak és jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát!

Sikerült emlékezetessé tenni a napot, hisz minden résztvevőt elismerő oklevélben, a versenyek helyezettjeit éremmel és egyedileg tervezett pólóval jutalmaztunk!Díjaztuk a legnagyobb osztálylétszámmal futó és távot teljesítő osztályt.

A jutalom 20.000,-Ft osztálypénz volt, amit a napokban fogunk ünnepélyes keretek között átadni a Kunszt József Katolikus Általános Iskola 5/a osztályának!Gratulálunk!

A kerékpártúra előtt került átadásra az Esegway Kft. felajánlásával a fődíj, mini segway, Szabó Norbertnek, aki a legtöbb sporton résztvett és teljesített a nap folyamán.Gratulálunk!

Az élményt csak megélni lehet, pótolni nem!Nyissunk a lehetőségek felé!Használjuk ki minden lehetőséget!Mozduljunk meg!Sportoljunk minél többször; hisz épp testben épp lélek!Sportra fel!

Az egyesületünk következő saját szervezésű programja a „Gyermeknapi Júniális”, 2017.06.17.-én Akasztón a Ritmika Szabadidőparkban!Szenzációs programokkal készülünk! Szererettel várunk!!

Kedves felkérésnek teszünk eleget 2017.04.30-án Kiskőrösön a János Vitéz Látogatóközpont előtt. Segway bemutatóval és tanítással/ügyességi versennyel várunk minden kedves érdeklődőt!

Az idei évben is lesz programunk bőven és szívesen teszünk eleget vidéki felkéréseknek is!Keressetek a Facebookon!

Turúné Letoha Bernadett
Ritmika Sportegyesület vezetője

 

MEGOSZTÁS