Idén is megrendezték Solton a Városi Majálist a Vécsey Parkban. Színes programokkal, színpadi fellépőkkel várták a kikapcsolódni vágyókat április 30-án.

-Hirdetés-

Az idő is kedvezett, így sokan részt vettek az eseményen. Az egész napos rendezvény a Híd Tv kívánságműsorával indult, majd retró slágereket hallgathattak ifj. Albercki Sándor és zenekara előadásában. Ezután a Solti Mazsoretteket és Gulyás László Vándormuzsikus „ Egérparádé” c. gyerekműsorát tekinthették meg, majd a Szandra Dance Team balett műsora, a Levendula Alapfokú Művészeti Iskola Solti Kiskecskék néptánccsoportjának bemutatója, valamint az Ayarti hastáncosok műsora gazdagította a délutánt.

A nap folyamán a kicsik és nagyok kipróbálhatták a légvárat, körhintát és a trambulint, illetve egész napos kirakodóvásár, büfé és a Vass Bor Kft. borászati standja várta az érdeklődőket.

A Solti Kulturális Egyesület nótaműsorával, Kothencz Lajos és Bunyós Pityu mulatós slágereivel kiváló hangulat kerekedett, majd Kökény Attila varázsolta el a közönséget.

A nap végén pedig ifj. Albercki Sándor gondoskodott a jó hangulatról.

MEGOSZTÁS