Andó István vezette soltszentimrei Csonka Színkör, 2009-es megalakulása óta, minden évben a májusi Falunapokon mutatkozik be új előadással. Az idei alaklommal, 2017. május 27-én este „Zsivány KFT” címmel, egy vidám kabaré színrevitelével rukkoltak elő.

-Hirdetés-

Az előadás felvezetőjeként Madácsi István versmondásával igyekezett a színpad felé fordítani a falunapi vendégsereg figyelmét. Ezt követően Sörösné Barna Csilla rendezésében, a helyi általános iskolások mutattak be nagy átéléssel, egy mai ihletésű mesejátékot, az egyszeri király csúf lányainak, „egyet fizet – kettőt kap” akciósan kínált, királyfi kereséséről.

A fő műsorszám természetesen a társulat új darabja, amely ezúttal nem egy megírt mű színpadra vitele volt, hanem a zsivány témához kapcsolódó, több vidám jelenetből egységbe gyúrt zenés-táncos kabaré. A Művelődési Ház teltházas közönsége az első pillanattól kezdve ráhangolódott a poénokra és jó kedve derült. A előadás végén vastapssal köszönték meg az élményt.

A társulat tagjai megérdemelt örömmel vették, a másfél órásra kerekedett előadás felszabadult sikerét, és remélik, más településekre is el tudják vinni ezt a hangulatot.

-fg-

 

MEGOSZTÁS