Második alkalommal került sor ma a 2016/2017. évi Bács-Kiskun megyei tanulmányi versenyek díjainak átadására a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola és Gimnázium koncerttermében. Az Oktatási Hivatal Szegedi Pedagógiai Oktatási Központja által szervezett ünnepségen azokat a megyei diákokat jutalmazták, akik az idei tanévben a szegedi Oktatási Hivatal által szervezett tanulmányi versenyeken kiváló eredményeket értek el. Az elismerés nem csak a diákok, hanem a felkészítő tanárok esetében is fontos, akik szabadidejüket feláldozva, hivatástudatból vállalják a plusz feladatokat.

-Hirdetés-

Mák Kornél, Kecskemét alpolgármesterének köszöntője után átadták a tanulmányi versenyeken helyezést elért tanulók okleveleit, majd az év legeredményesebb tehetséggondozó általános iskolájának és középiskolájának járó vándordíjat nyújtották át.  

„Az év legeredményesebb tehetséggondozó pedagógusa” kitüntetést 2017-ben a Kecskeméti Református Gimnázium két tanárának, Tóth Imrének és Labancz Istvánnak ítélték oda. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a Megyei Közgyűlés Elnökének elismerő oklevele mellett, 50.000-50.000 Ft pénzjutalommal is támogatta a két megyei kiválóságot, melyet Dr. Kovács Endre Miklós, megyei jegyző adott át.

Kecskemét, 2017. május 31.

Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Hivatalának Sajtóközleménye

MEGOSZTÁS